Перша ліга. Прогнозоване лідерство «Полісся», неочікувані втрати «ЛНЗ»

Напередодні поєдинку 2-го туру у групі «А» між «Епіцентром» та «Поліссям» сталися зміни на тренерському містку подолян. Кермо довірили відомому в минулому футболісту Сергію Нагорняку, який останніми роками тренував збірні України різних вікових категорій. Допомагатиме йому Олег Надуда, який раніше очолював цю команду.

Господарі зуміли дати бій «Поліссю», яке не тільки зміцнило свої лави групою досвідчених виконавців, але й постійно готувалося за кордоном. Гості вирвали перемогу на 77-й хвилині, коли Богдан Кушніренко змусив капітулювати воротаря «Епіцентру» Сергія Чернобая — 2:1. До речі, автор гола виступав під 77-м номером. Цікаво, що «Полісся» не пропускало на чужому полі 256 хвилин.

Якщо чільні позиції «Полісся» були прогнозовані, то претендент на перемогу у групі «Б», «ЛНЗ», неочікувано пригальмував. Після втрати очок у Черкасах у матчі з «Оболонню» підопічні Юрія Бакалова поступилися в Запоріжжі, хоч і відкрили рахунок на 23-й хвилині після удару Івана Тищенка. Але в другому таймі суперництво точилося вже на зустрічних курсах, й Олексій Сидоров з інтервалом у п'ять хвилин оформив дубль, що дозволило запоріжцям здобути вольову перемогу — 2:1.

Після фінального свистка головний тренер «ЛНЗ» Юрій Бакалов не приховував свого розчарування: «Були два різні тайми. У першому ми диктували умови, вийшли вперед, але після перерви я не впізнав своїх підопічних, і звитягу господарів слід визнати заслуженою. У тому, що так сталося, є й моя провина, мабуть, не достукався до хлопців…»

У цій же групі не відбувся поєдинок «Гірник-Спорт» —  «Чернігів». Якщо до 9 вересня клуби не узгодять нову дату, то її визначить  адміністрація ПФЛ.

Результати матчів і таблиці першої ліги

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.04.2024 16:01

Перша ліга. «Інгулець» здолав «Карпати», а «Металург» продовжує падіння

У 5-му турі в епіцентрі уваги були два поєдинки в чемпіонській групі,...

14.04.2024 17:01

Перша ліга. Вагомі заявки «Карпат» та «Інгульця», чергова невдача «Металурга»

Суперництво в першій лізі виходить на фінішну пряму. У четвертому турі...

07.04.2024 15:37

Перша ліга. «Карпати» здобувають вольову звитягу, а результативний «Хуст» — уже не аутсайдер

Після третього туру в «чемпіонській» групі першої ліги заг...

31.03.2024 14:31

Перша ліга. Перемоги «Карпат» і «Лівого берега», осічка «Інгульця» та камбек «Хуста»

Відбулися поєдинки другого туру весняної частини чемпіонату України се...

Підписатися на новини