У Будинку футболу відбувся навчальний семінар для делегатів та офіцерів безпеки сезону-2022/2023

Сьогодні, 15 серпня в Києві в Будинку футболу відбувся навчальний семінар для делегатів та офіцерів безпеки сезону-2022/2023.

У роботі семінару взяли участь перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко, голова спільної атестаційної комісії делегатів УАФ та офіцерів безпеки УАФ Ігор Гатауллін та голова Комітету УАФ з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Геннадій Прокопович.

Подібні семінари проводяться перед стартом кожного чемпіонату, але сезон-2022/2023 — перший, який розпочнеться в умовах воєнного стану. Тому зрозуміло, що увагу учасників семінару додатково звертали на дії під час надзвичайних ситуацій, зокрема — оголошення під час матчу повітряної тривоги. Правила дій у подібній ситуації було закріплено під час практичного заняття, що відбулося після теоретичної частини семінару.

«За дорученням президента Андрія Павелка Українська асоціація футболу провела величезну роботу з підготовки до старту нового чемпіонату, який розпочнеться в надскладних умовах. Але принаймні тепер ми з вами маємо документ, що регламентує організацію та проведення матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах воєнного стану.

Цей документ затверджений Міністерством оборони України, Державною службою з надзвичайних ситуацій, Національною поліцією та Міністерством внутрішніх справ України. Ви, своєю чергою, серед іншого маєте контролювати бездоганне виконання вимог цього документа, адже питання безпеки є головним пріоритетом в організації цього чемпіонату», — наголосив, звертаючись до учасників семінару, перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

13.03.2024 13:17

Комітет арбітрів УАФ проводить у Львові навчально-тренувальний збір для арбітрів-жінок

У Львові відбувається навчально-тренувальний збір арбітрів-жінок, який...

18.02.2024 20:00

Андрій Шевченко зустрінеться з представниками клубів УПЛ та ПФЛ

З ініціативи президента Української асоціації футболу Андрія Шевченка...

Підписатися на новини