Проведено інспекцію стадіонів, які проходять атестацію для організації матчів УПЛ сезону-2022/2023

Представниками робочої групи з підготовки проведення чемпіонату УПЛ за дорученням президента УАФ, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка було проведено інспекцію стадіонів, які проходять атестацію для організації матчів чемпіонату України сезону-2022/2023.

Разом із представниками клубів, які планують використовувати ці стадіони, перші віце-президенти УАФ Олексій Михайличенко та Вадим Костюченко обговорили вимоги, які потрібно буде виконати під час проведення матчів в умовах воєнного стану, та проінспектували спортивні арени.

Фото прес-служби УАФ

«Ми оглянули стадіони: у Львові — «Україну», СКІФ та «Арену Львів», в Ужгороді — «Авангард» та «Минай», у Тернополі — Міський стадіон імені Романа Шухевича. Ці арени серед інших претендують на проведення матчів УПЛ на заході нашої країни. Відповідно до цього клуби вже планують своє базування під час поєдинків чемпіонату України.

Фото прес-служби УАФ

За моєю інформацією, разом з «Минаєм» в Ужгороді планують грати «Ворскла», «Дніпро-1» та «Металіст», у Львові, крім місцевих команд, буде базуватися «Шахтар», у Ковалівці компанію місцевому «Колосу» складе «Чорноморець». Інші клуби ведуть перемовини як зі стадіонами, так і з місцевими військовими адміністраціями. Адже саме місцеві військові адміністрації разом з Державною службою України з надзвичайних ситуацій будуть давати дозволи на проведення матчів УПЛ в залежності від ситуації в регіоні», — розповів прес-службі УАФ перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко.

Фото прес-служби УАФ

28 липня Виконком УАФ затвердив план-календар наступного сезону, згідно з яким базовим днем першого туру чемпіонату України визначено 23 серпня.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

13.03.2024 13:17

Комітет арбітрів УАФ проводить у Львові навчально-тренувальний збір для арбітрів-жінок

У Львові відбувається навчально-тренувальний збір арбітрів-жінок, який...

Підписатися на новини