Родини українських футболістів-героїв отримали допомогу від ФІФПРО

За сприяння Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів родини чотирьох загиблих українських футболістів отримали фінансову допомогу від ФІФПРО.

У березні президент Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів Ігор Гатауллін за дорученням членів правління, керівництва УАФ, УПЛ та ПФЛ звернувся до керівництва Міжнародної федерації асоціацій професіональних футболістів (ФІФПРО) із клопотанням щодо надання фінансової допомоги родинам чотирьох загиблих від рук російських окупантів українських футболістів — Героя України, лейтенанта Збройних сил України Віталія Сапила, військовослужбовця 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Артура Гриценка, футболістів-професіоналів Олександра Сухенка та Дмитра Мартиненка.

ФІФПРО, повноправним членом якої з 2012 року є Всеукраїнська асоціація футболістів-професіоналів, відгукнулася на звернення української футбольної спільноти та надала 27 червня адресну одноразову фінансову допомогу в розмірі 120 000 грн кожній родині, повідомляє офіційний сайт ВАФП.

Президент Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів висловив співчуття рідним і близьким загиблих українських футболістів та подякував ФІФПРО за надану їхнім родинам підтримку.

«Передусім я хочу висловити від імені ФІФПРО, Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів та всієї футбольної сім’ї України співчуття рідним і близьким загиблих футболістів. Це непоправна втрата, і я розумію, що ніякі слова не зможуть полегшити той біль, який відчувають родини загиблих.

Я сподіваюся, що фінансова допомога, надана ФІФПРО, допоможе сім'ям у цей важкий час. Я дуже вдячний нашим колегам із ФІФПРО за те, що відгукнулися на наше звернення та виявили солідарність не тільки на словах, а й на ділі», — сказав Ігор Гатауллін.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.02.2024 09:00

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 14.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

13.02.2024 09:16

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 13.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

Підписатися на новини