Валерій Бондар: «Нехай усі вболівальники будуть упевнені в нас, бо ми будемо показувати двісті відсотків зі ста»

Захисник національної збірної України Валерій Бондар прокоментував перемогу над Ірландією та розповів про настрій перед грою з Вірменією.

Сьогодні, 11 червня, синьо-жовті проведуть черговий поєдинок Ліги націй-2022/2023. У польській Лодзі збірна України протистоятиме Вірменії (початок матчу — о 16.00 за київським часом).

Учора підопічні Олександра Петракова провели передматчеве тренування на місцевому стадіоні ЛКС. Захисник національної команди Валерій Бондар пригадав свій попередній візит у Лодзь.

«Дуже добрі спогади, тому що саме на цьому полі ми тренувалися перед фіналом чемпіонату світу U-20. Звісно, це місце нагадує про те, як ми тут вигравали. Я пройшовся тими місцями, де ми були, гуляли по парку.

Коли ми сюди приїжджали попереднього разу, на арені була лише центральна трибуна. Приємно бачити, що побудували такий стадіон. Думаю, що на поєдинок прийде велика кількість глядачів, особливо наших людей. Це нас дуже мотивуватиме перемогти.

Щодо попереднього матчу, то було хвилювання, тому що Ірландія — дуже хороша команда. Перші 15—20 хвилин господарі дуже сильно нас пресингували, був натиск з їхнього боку. Потрібно було надійно зіграти в обороні, що ми й зробили, виконувати всі установки тренера на цю гру. Думаю, нам це вдалося, оскільки ми здобули результат. Позиція, на якій я діяв, — звична для мене. Якщо ми граємо в чотири чи п’ять захисників — це дуже добре для мене. Поступово відчув упевненість.

Я впевнений у команді, тренер упевнений. Нехай усі вболівальники будуть упевнені в нас, бо ми будемо показувати двісті відсотків зі ста», — сказав Бондар.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.05.2022 15:01

Валерій Бондар: «Готуємося до одного з найважливіших матчів у нашому житті»

Захисник національної збірної України Валерій Бондар розповів про пото...

14.06.2019 19:39

Валерій Бондар: «Звичайно, ми дивилися й розбирали матчі Південної Кореї...»

Капітан юнацької збірної України U-20 Валерій Бондар узяв участь у тра...

Підписатися на новини