Едуард Соболь: «Востаннє я був у Шотландії на чемпіонаті Європи. Тоді ми переграли шведів, тому враження від цієї країни приємні...»

Збірна України завершила словенський етап підготовки до матчу плей-офф відбору ЧС-2022 із Шотландією й вирушила до Глазго.

Ранкове заняття синьо-жовтих у понеділок у Брдо стало фактично генеральною репетицією до матчу із шотландцями, адже залишилося ще одне офіційне тренування — на полі стадіону «Хемпден Парк». Після розминки та квадратів команда відшліфовувала елементи тактичної моделі гри, над якою тренерський штаб та гравці працювали впродовж заключного відрізку підготовчого збору. 

Вирішальну фазу підготовки прокоментував захисник бельгійського «Брюгге» Едуард Соболь: «Сьогодні нас проводжають до Шотландії, і всі налаштовані дуже серйозно. Провели тактичне заняття, допрацювали деякі елементи, такі, наприклад, як стандартні положення. Усі перебувають у гарному настрої, й у нас ще є кілька днів, щоб остаточно підготуватися до вирішальної гри. 

Ми дуже вдячні словенцям, які забезпечили нам чудовий прийом. Хоча я пробув тут лише два дні, але відразу ж відчув теплу атмосферу. Усі навколо дуже доброзичливі і ставляться до нас якнайкраще. Велика їм дяка!

Востаннє я був у Шотландії на чемпіонаті Європи. Тоді ми переграли шведів, тож враження від цієї країни в мене приємні, і сподіваюся на такі самі й цього разу. Будемо сподіватися, що «Хемпден Парк» для нас фартовий».

Нагадаємо, що півфінальний поєдинок плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Хемпден Парк» (21.45).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
01.05.2024 11:15

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олексій Гуцуляк

У відборі Євро-2024 півзахисник «Дніпра-1» Олексій Гуцуляк...

30.04.2024 16:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Артем Довбик продовжує тягнути «Жирону» в чемпіонаті Іспанії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило шість легіон...

29.04.2024 10:15

Перший матч в історії національної збірної України: як це було 32 роки тому

Сьогодні виповнилося 32 роки із того дня, як національна збірна Україн...

27.04.2024 17:52

Артем Довбик забив свій 19-й м’яч в іспанській Ла Лізі сезону-2023/2024

У матчі 33-го туру іспанської Ла Ліги «Жирона» футболістів...

Підписатися на новини