Контрольний матч. «Емполі» (Італія) — Україна — 1:3 (текстова трансляція)

Сьогодні в італійському Емполі відбудеться другий контрольний матч збірної України в межах підготовки до плей-офф відбору ЧС-2022 та червневих зустрічей у Лізі націй-2022/2023. Гра проти однойменного клубу із Серії А (наразі посідає 14-те місце) розпочнеться о 21.30 за київським часом.

Контрольний матч

«Емполі» (Італія) — Україна — 1:3 (1:1)

Голи: Ла Мантіа (45) — Яремчук (26), Караваєв (46), Піхальонок (53).

«Емполі»: Уйкані (Хвалич, 78), Болі (Стоянович, 60), Ісмайлі (Еванджелісті, 84), Віті (Пеццола, 84), Какаче (Парізі, 60), Хендерсон (Асллані, 60), Штулац (к) (Дельї Інноченті, 60), Фацціні (Бандінеллі, 60), Байрамі (Верре, 60), Бальданці (Содеро, 81), Ла Мантіа (Кутроне, 60).

Запасні: Вікаріо, Бенассі.

Тренер: Ауреліо Андреаццолі.

Україна: Пятов (к) (Бущан, 46), Забарний, Попов (Бондар, 78), Матвієнко, Караваєв, Степаненко, Шапаренко, Піхальонок (Сидорчук, 84), Мудрик (Буяльський, 84), Циганков (Зубков, 78), Яремчук (Довбик, 78).

Запасні: Сирота, Бєсєдін, Конопля, Качараба, Гармаш, Різник, Сікан.

Тренер: Олександр Петраков.

Арбітр: Мануель Вольпі (Італія).

17 травня. Емполі. Стадіон «Карло Кастеллані».

90+4 хв. Фінальний свисток! Збірна України здобуває закономірну перемогу у другому контрольному матчі у межах підготовки команди до плей-офф кваліфікації ЧС-2022 та Ліги націй над італійським клубом "Емполі" - 3:1!

90+3 хв. Небезпечний момент в "Емполі". Дельї Інноченті своїм ударом струсонув стійку воріт Бущана, але минулося для збірної України!

90+2 хв. Небезпечний момент в України. Перехоплення Степаненка ледве не завершилося четвертим голом України, але Шапаренку бракувало влучності у завершальній фазі атаки.

90+1 хв. Небезпечний момент в "Емполі". Бущан склався у стрибку та легко дав раду удару з 12-ти метрів від гравця італійського клубу.

90 хв. Арбітр компенсував три хвилини до основного часу цього матчу.

89 хв. Матч завершується під шалений голосовой акомпанемент стадіону. "Україно, Україно"! Італія сьогодні точно з Україною і її намаганням нагадати, що наша країна - це Європа!

87 хв. Завершується голосування за "Лева матчу". Сьогодні чимало хлопців заслужили на отримання призу. Можливо, це буде хтось із авторів забитих м'ячів. Але слід відзначити Циганкова, який був особливо корисним для команди Петракова у цьому поєдинку.

85 хв. Заміни в "Емполі". Вітті та Ісмайлі поступилися місцем на полі партнерам, які дограватимуть цей матч.

Фото прес-служби УАФ

84 хв. Заміни в України. Мудрик і Піхальонок йдуть відпочивати, а у гру вступили Буяльський та Сидорчук.

83 хв. Дещо заспокоїлася гра порівняно з тим, як розвивалися події у другому таймі. Досить упевнено підопічні Петракова показали свої зуби після перерви і справедливо доводять матч до перемоги.

81 хв. Заміна. Бальданці йде з поля, а замість нього в "Емполі" вийшов Содеро.

77 хв. Попов з допомогою лікарів під оплески трибун залишає межі поля. І одразу три заміни в України. Довбик, Зубков та Бондар змінюють Яремчука, Циганкова та Попова.

75 хв. Пошкодження отримав Попов, і медичний штаб збірної України вже на полі.

74 хв. Схоже, Олександр Петраков хоче переглянути два різних склади у матчах з "Емполі" та "Рієкою", який відбудеться вже завтра. Тому й немає у нас сьогодні замін від синьо-жовтих.

72 хв. Цікаво, що й Караваєв, й Піхальонок забили свої другі м'ячі за національну команду. Гравець київського "Динамо" забивав ще у товариському матчі проти Японії у 2018 році, а ось хавбек "Дніпра" відзначився дебютним голом буквально тиждень тому - проти "Боруссії" Менхенгладбах.

71 хв. Положення "поза грою" в "Емполі" та Верре. Вільний удар для України.

Фото прес-служби УАФ

70 хв. Попов порушив правила проти Асллані, і "Емполі"заробив перспективний штрафний у 25+ метрах від воріт України.

68 хв. Дуже рясний матч на небезпечні моменти біля обох воріт. Справжнє шоу для вболівальників на трибунах та тих, що дивляться трансляцію та читають наш онлайн!

66 хв. Небезпечний момент в України! Яремчук спочатку забив гол з офсайду, а одразу після цього скористався помилкою захисника і намагався технічно перекинути воротаря, але Уйкані здійснив сейв!

65 хв. Небезпечний момент в "Емполі"! Верре з 15-ти метрів ледве не влучив у дальній кут воріт Бущана! Лише підвела влучність гравця італійського клубу.

64 хв. Гравець "Емполі" спробував зльоту завершити атаку своєї команди, але м'яч зрізався з ноги і пішов значно вище воріт. 

63 хв. Небезпечний момент в "Емполі"! Тепер вже Парізі потурбував Бущана! Голкіпер української команди зреагував на удар гравця "Емполі" у дальній кут!

62 хв. Небезпечний момент в України! Циганков відгукнувся на скидку Яремчука і виконав обвідний удар - Уйкані виручив "Емполі"!

60 хв. Одразу сім замін виконує "Емполі", майже повністю змінює свій склад наставник команди Ауреліо Андреаццолі.

57 хв. Небезпечний момент в "Емполі"! Бущан парирує удар Штулаца! Перший сейв воротаря збірної України після появи на полі!

55 хв. Забарний виріс передб Байрамі, немог шлагбаум, і не дав можливості гравцю "Емполі" увірватися у небезпечну зону. Ще й заробив Ілля штрафний на собі.

Фото прес-служби УАФ

53 хв. ГОЛ! Піхальонок отримав пас від Матвієнка, увійшов до штрафного і ідеальним влучним ударом відправив м'яча, немов шар у лузу, у дальній нижній кут!

50 хв. Небезпечний момент в України! Циганков заробив кутовий, а Піхальонок після стандарту завдав низовий удар - повз ворота.

48 хв. Небезпечний момент в України! Мудрик зібрав на собі кількох захисників, віддав приховану передачу на Яремчука, але той ударом з лівої пробиває вище воріт!

Фото прес-служби УАФ

46 хв. Розпочався другий тайм! І одразу ж ГОЛ! Перша ж атака збірної України завершується взяттям воріт "Емполі"! Уйкані відбив удар Яремчука, але Караваєв на добиванні підсікає м'яча, і той від стійки влітає у ворота італійців! А після перерви місце у воротах України замість Пятова зайняв Бущан.

Перерва.

45 хв. ГОЛ! Ла Мантіа зрівнює рахунок у матчі. Провал в обороні збірної України. "Емполі" 2 в 1 організував контратаку і гравець італійського клубу з другої спроби розстріляв ворота гостей.

44 хв. Небезпечний момент в України! Циганков уникнув офсайду і вийшов на побачення з воротарем, але дивом не влучив у ворота!

43 хв. Офсайд у Бальданці! Хоч лайнсмен і запалив прапорець, але Пятов виконав сейв!

42 хв. Караваєв довгою передачею намагався відправити у швидкісну контратаку Яремчука, але нападник української команди опинився в офсайді.

41 хв. Степаненко фолом перервав позиційну атаку "Емполі", постраждав Байрамі.

40 хв. Положення "поза грою" у Ла Мантії. Андреа отримав м'ячі та з розвороту пробив, але попри офсайд Пятов зреагував у цьому моменті.

39 хв. Шапаренко завершив розмашисту атаку України ударом на техніку, але сфера після рикошету від захисника опинилася у руках воротаря "Емполі".

Фото прес-служби УАФ

38 хв. Мудрик один в один обіграв на лівому фланзі Болі і виконав простріл у володіння "Емполі", але Уйкані опинився першим на м'ячі!

35 хв. Затяжна атака "Емполі" завершилася свистком арбітра від українських воріт. Це гравець господарів у стрибку зіграв не за правилами проти Караваєва.

34 хв. Офсайд у Бальданці, який вже був готовий вийти сам на сам з Пятовим під час атак "Емполі".

32 хв. Небезпечний момент в України! Яремчук влучив у стійку з ближньої дистанції, а м'яч після удару Степаненка пішов повз ворота!

29 хв. Небезпечні моменти в України! Спочатку Яремчук спробував дальнім ударом застати зненацька Уйкані, і одразу ж Шапаренко після цього пробив вище поперечини!

Фото прес-служби УАФ

26 хв. ГОЛ! Циганков відмінним пасом з правого флангу вивів Яремчука на ударну позицію, і Роман невідпорним ударом відправив м'яча під воротарем у ближній кут!

Фото прес-служби УАФ

23 хв. Небезпечний момент в "Емполі"! Какаче дальнім пострілом перевірив на пильність Пятова. Андрій бачив момент удару і був до нього готовий.

22 хв. Небезпечний момент в України! Циганков та Яремчук створили гостру контратаку, а Вітті у карколомному підкаті не дав Караваєву її завершити!

21 хв. З трибун лунає гучне "Україно, Україно!", і це безперечно надає мотивації синьо-жовтим показати сьогодні свою найкращу гру!

19 хв. Небезпечний момент в України! Караваєв поперечним пасом підключив до атаки Яремчука, і Роман ударом з дальньої дистанції пробив повз ворота!

17 хв. Високо пресингують гравці "Емполі", і це призводить до періодичних помилок від наших футболістів.

15 хв. Прохід Яремчука правим флангом завершується кутовим біля воріт "Емполі".

14 хв. Небезпечний момент в України! Перший удар у площину воріт у виконанні синьо-жовтих виконав у цьому матчі Піхальонок. Уйкані без проблем забрав м'яча до рук.

11 хв. Небезпечний момент в "Емполі"! Фацціні розрізним пасом знайшов у штрафному Бальданці, і той першим же дотиком пробив повз дальній нижній кут воріт української команди!

10 хв. Першу акцентовану атаку у матчі провела збірна України. Мудрик її розігнав на фланзі, підключив на півфланзі Матвієнка, проте Микола не встиг дістатися м'яча, який пішов за межі поля.

7 хв. Попов перервав дуже гостру проникаючу передачу на нападника "Емполі", а так могли бути проблеми для команди Петракова.

Фото прес-служби УАФ

6 хв. Мудрик на своїй половині завалив Ісмайлі. Штрафний для "Емполі".

5 хв. Початок матчу однозначно за італійцями, які більше контролюють м'яч. Проте захисники синьо-жовтих намагаються зустрічати суперників вже у другій третині поля.

3 хв. Небезпечний момент в "Емполі"! Бальданці вийшов на ворота української команди, але Пятов не дав можливості гравцю "Емполі" вразити наші ворота вже у дебюті гри!

2 хв. "Емполі" розпочав цей матч з атак. Болі на швидкості пройшов правим флангом, виконав простріл у центр, але Матвієнко його вдало перервав.

1 хв. Матч розпочався!

Фото прес-служби УАФ

Команди зробили спільне фото, і арбітр зустрічі з Італії Мануель Вольпі вже вітається з капітанами.

Збірна України зіграє сьогоднішній благодійний матч у жовтій формі, а "Емполі" - у традиційній для себе синій.

Також звучить національний гімн Італії, а вболівальники, які прийшли сьогодні на стадіон "Карло Кастеллані" в Емполі, розмахують українськими прапорами на підтримку нашої країни!

Фото прес-служби УАФ

Лунає державний Гімн України у виконанні заслуженої артистки України Наталки Карпи!

Слово взяв екс-тренер збірної України у тренерському штабі Андрія Шевченка - Андреа Мальдера!

Команди вже вийшли на поле! Гравці збірної України - з прапорами Євросоюзу. Бо Україна - це Європа!

Доброго вечора, шановні вболівальники! Сьогодні національна збірна команда України продовжує свою підготовку до матчів плей-офф кваліфікації ЧС-2022 та Ліги націй УЄФА. У другому травневому контрольному поєдинку синьо-жовті зустрінуться на виїзді з "Емполі" із Італії. У першому спарингу 11 травня, нагадаємо, збірна перемогла "Боруссію" із Менхенгладбаха з рахунком 2:1.   

Стартовий склад «Емполі»: 1. Самір Уйкані, 4. Жордан Болі, 5. Лео Штулац, 8. Ліам Хендерсон, 10. Недім Байрамі, 16. Якопо Фацціні, 19. Андреа Ла Мантіа, 21. Ліберато Какаче, 34. Ардіан Ісмайлі, 35. Томмазо Бальданці, 42. Маттіа Віті.

Запасні: Клемен Хвалич, Гульєльмо Вікаріо, Ніколо Еванджелісті, Валеріо Верре, Патрік Кутроне, Марко Бенассі, Андреа Содеро, Крістьян Асллані, Дуччо Дельї Інноченті, Філіппо Бандінеллі, Петар Стоянович, Леонардо Пеццола, Фабіано Парізі.

Стартовий склад України: 12. Андрій Пятов (к), 13. Ілля Забарний, 4. Денис Попов, 22. Микола Матвієнко, 21. Олександр Караваєв, 6. Тарас Степаненко, 10. Микола Шапаренко, 8. Олександр Піхальонок, 17. Михайло Мудрик, 15. Віктор Циганков, 9. Роман Яремчук.

Запасні: 1. Георгій Бущан, 2. Валерій Бондар, 3. Олександр Сирота,  5. Сергій Сидорчук, 7. Артем Довбик, 11. Артем Бєсєдін, 14. Віталій Буяльський, 16. Юхим Конопля, 18. Тарас Качараба, 19. Денис Гармаш, 20. Олександр Зубков, 23. Дмитро Різник, 24. Данило Сікан.

Офіційна заявка збірної України на контрольний матч з «Емполі» (за номерами)

1. Георгій Бущан, 2. Валерій Бондар, 3. Олександр Сирота, 4. Денис Попов, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Артем Довбик, 8. Олександр Піхальонок,  9. Роман Яремчук, 10. Микола Шапаренко, 11. Артем Бєсєдін, 12. Андрій Пятов, 13. Ілля Забарний, 14. Віталій Буяльський, 15. Віктор Циганков, 16. Юхим Конопля, 17. Михайло Мудрик, 18. Тарас Качараба, 19. Денис Гармаш,  20. Олександр Зубков, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Дмитро Різник, 24. Данило Сікан.

До заявки на гру потрапили всі футболісти збірної України, які нині перебувають в Емполі.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини