Збірна України з FIFA стала четвертою на турнірі Destination Denmark eCup

Збірна України з кіберфутболу в дисципліні FIFA посіла четверте місце в товариському турнірі з електронного футболу — Destination Denmark eCup.

Ці змагання стали етапом підготовки українських кіберфутболістів до участі в основному раунді кваліфікації чемпіонату світу FIFAe Nations Cup 2022, матчі якого відбудуться вже 19 травня.

Українська команда у складі Андрія CIG_ST92 Шакалова, Ярослава ECF_BlackStar98 Гурмака та Олексія ForlanFS Мерсера зустрілася в кіберфутбольних поєдинках зі збірними Литви, Польщі, Чехії, Люксембургу та Фінляндії. 

Збірна України провела по дві гри з кожним суперником у режимі «2 на 2» симулятора FIFA 22 на платформі PlayStation 5. Причому в кожному з матчів менеджер команди Олег Шустенко задіяв різні пари, щоб перевірити можливості виконавців напередодні офіційних ігор.

Українці стартували успішно, ледве не взявши шість очок у першому ж протистоянні — із чехами. У стартовій грі синьо-жовті прикро віддали два пункти суперникам, на останніх секундах розгубивши гандикап у два м’ячі — 2:2, проте в матчі-відповіді все ж здобули перемогу — 2:1.

Першої поразки українські кіберфутболісти зазнали в матчі з командою Фінляндії, в якому вони, граючи в меншості, поступилися з рахунком 1:2. Повторна зустріч із Суомі завершилася без забитих м’ячів.

Справжні гойдалки вийшли в зустрічі збірних України та Люксембургу. Перша гра відзначалася тотальною перевагою україців, які забили три голи, проте ледве не розбазарили свою перевагу — 4:2. У другому матчі вже домінували люксембуржці, а українцям наостанок не вистачило часу, аби уникнути поразки — 2:3.

Якщо в матчах із командою Польщі збірна України двічі програла без шансів — 0:2 та 1:3, то в заключних зустрічах із суперниками з Литви наші хлопці досягли перемог із сухим рахунком — 1:0 та 3:0.

У матчі за третє місце між збірними України та Фінляндії вирувала шалена інтрига, а команди забивали безліч м’ячів на будь-який смак. Проте за підсумками двоматчевого протистояння українці все ж завершили турнір четвертими — 3:4 та 2:3.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.12.2022 11:00

Збірна України з електронного футболу стартує у відборі FIFAe Nations Cup 2023 (наживо — на YouTube-каналі УАФ)

У четвер, 15 грудня збірна України з електронного футболу в дисципліні...

29.11.2022 10:05

Стартував відбір до національної збірної України з електронного футболу

У понеділок, 28 листопада стартував відбір до національної збірної Укр...

20.05.2022 12:05

Збірна України з FIFA завершила перший ігровий день відбору FIFAe Nations Cup 2022 на восьмій позиції

У четвер, 19 травня збірна України з кіберфутболу в дисципліні FIFA ст...

Підписатися на новини