Андрій Павелко поспілкувався з представниками футбольної спільноти Одещини

Під час робочого візиту в Одесу президент Української асоціації футболу, голова Координаційного центру УАФ Андрій Павелко провів зустріч із членами Виконкому Одеської обласної футбольної асоціації та легендами футболу.

Фото прес-служби УАФ

У спілкуванні взяли участь співголова Комітету професіонального футболу УАФ Ігор Бєланов, перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко, заступник голови обласної асоціації Ігор Шуховцев, зіркові ветерани футболу Валерій Поркуян, Юрій Роменський, Олексій Гай та Іван Гецко.

Фото прес-служби УАФ

Учасники зустрічі обговорили роботу обласної асоціації в умовах воєнного стану, функціонування регіонального гуманітарного хабу, у координації якого беруть участь Григорій і Дмитро Бібергали, та надання підтримки захисникам Одеси, медикам, переселенцям, а також можливості для евакуації юних вихованців футбольних шкіл міста в західні області України. Зазначимо, що серйозну підтримку в роботі хабу надає ФК «Чорноморець».

Фото прес-служби УАФ

«Одеський центр працює в тісній зв’язці з нашими хабами в Ужгороді, Львові, Києві, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі та Миколаєві. І допомагатиме з евакуацією маленьких футболістів та організацією необхідних речей і продуктів харчування для тимчасових переселенців, наших військових і медиків, які піклуються про поранених», — розповів Андрій Павелко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини