Президент УАФ відвідав поранених захисників України у дніпровському госпіталі

Президент Української асоціації футболу, керівник Координаційного центру УАФ Андрій Павелко провідав поранених військовослужбовців у дніпровському військовому госпіталі. У гості до захисників також завітав перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко.

Очільники УАФ поспілкувалися із захисниками України, вручили їм сувеніри на згадку та побажали якнайшвидшого одужання. Також під час відвідин Андрій Павелко організував для воїнів відеозв’язок із гравцями національної збірної України Андрієм Пятовим, Андрієм Ярмоленком, Олександром Зінченком і Русланом Маліновським.

Фото прес-служби УАФ

«Із першого дня повномасштабного вторгнення російських фашистів в Україну гравці національної збірної об’єдналися заради потужної всебічної підтримки наших збройних сил. Мобілізація навколо захисту України мільйонів уболівальників по всьому світу, регулярні звернення до керівників інших держав, фінансова допомога, медикаменти, гуманітарні вантажі — усе для наших воїнів. Для всіх збірників наші воїни — герої, і подумки вони з ними на передовій. Вони відверто про це казали під час відеозв’язку, який я організував їм із пораненими військовими в госпіталі Дніпра. Усіх, хто зі зброєю захищає Україну, вони вважають справжніми героями й пишаються ними», — розповів про спілкування збірників із воїнами Андрій Павелко.

Фото прес-служби УАФ

Пізніше таке саме спілкування з футболістами головної команди країни керівник УАФ організував уже для військовослужбовців, які зараз перебувають на передовій, куди Андрій Павелко заїхав. Під час спілкування гравці національної збірної говорили про те, що мріють побачити захисників нашої держави на найближчому домашньому матчі команди після нашої перемоги у війні.

Фото прес-служби УАФ

«Домовилися, що після перемоги організуємо нашим бійцям живу зустріч із футболістами, які пишаються можливістю поспілкуватися з воїнами, і похід на матчі збірної, де разом, в один голос з усіма вболівальниками, заспіваємо національний гімн — символ нашої перемоги», — сказав президент УАФ.

Фото прес-служби УАФ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.02.2024 09:00

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 14.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

13.02.2024 09:16

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 13.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

Підписатися на новини