Віктор Коваленко: «До Боснії і Герцеговини треба підійти з холодною головою»

Учора збірна України розпочала безпосередню підготовку до поєдинку кваліфікації ЧС-2022 з Боснією і Герцеговиною (16 листопада, Зениця).

12 листопада опівдні команда повернулася після товариського матчу зі збірною Болгарії (1:1) з Одеси до Києва й уже ввечері провела тренуванння на НТК ім. В. Баннікова. Під час заняття своїми думками про минулий матч і прийдешнє протистояння поділився півзахисник італійської «Спеції» Віктор Коваленко. 

Віктор Коваленко (півзахисник):

— У поєдинку з Болгарією ми продемонстрували хороший футбол. Шкода, звичайно, що не забили більше. Це була наша гра, ми повинні були перемагати — і навіть із великим рахунком. Але маємо те, що маємо. Треба вже забувати цей матч і готуватися до найважливішого. 

Усі хлопці в нашій збірній — професіонали. Попереду — надзвичайно важлива зустріч, і вони розуміють, що до неї слід підійти з холодною головою й продемонструвати наш футбол. У суботу між собою зіграють Боснія і Герцеговина й Фінляндія. Подивимося цей поєдинок, однак його результат від нас не залежить. Будемо переглядати суперника, але думати про нашу гру. 

Боснія і Герцеговина — це дуже хороша команда. Недарма ми вдома зіграли з нею — 1:1. До матчу з боснійцями треба готуватися з найвищою відповідальністю. 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
05.03.2023 16:07

«Спеція» Віктора Коваленка зіграла внічию в матчі чемпіонату Італії

У 25-му турі італійської Серії А «Спеція» півзахисника збі...

26.02.2023 22:20

«Спеція» Віктора Коваленка вирвала нічию в матчі італійської Серії А

У 24-му турі італійської Серії А «Спеція» півзахисника збі...

01.02.2023 17:00

В італійській «Спеції» розповіли про травму Віктора Коваленка

Офіційний сайт італійської «Спеції», кольори якої захищає...

27.01.2023 21:41

Віктор Коваленко відіграв у черговому матчі «Спеції» лише 17 хвилин

У 20-му турі італійської Серії А «Спеція» півзахисника збі...

Підписатися на новини