Роман Яремчук: «Якщо заб’є Ярмоленко чи хтось інший і ми переможемо — це буде добре»

Разом з Олександром Петраковим участь у прес-конференції, що відбулася в ексклюзивній локації, у музейно-icторичному комплексі партнера національної команди, «Львiварнi», і була присвячена завтрашньому матчу відбору ЧС-2022 з командою Боснії і Герцеговини, узяв нападник збірної України Роман Яремчук.

— Які у вас відчуття напередодні матчу?

— Я дуже щасливий приїхати до Львова, довго не був тут. Свій найкращий матч за збірну я провів тут, забив свій дебютний м’яч. До мене було багато прохань щодо квитків, ажіотаж відчувається. Ми усвідомлюємо велику відповідальність перед уболівальниками.

— Львів — ваше рідне місто. Яка атмосфера зараз у команді?

— Атмосфера дуже хороша. Ми взяли три важливі очки у Фінляндії, із хорошим настроєм приїхали до Львова. Але водночас ми дуже серйозно налаштовані, зосереджені на теорії, на тому, що каже тренерський штаб. Нам треба виходити на поле та виконувати все це.

— У голосуванні за «Лева матчу» за підсумками гри у Фінляндії ви були другим. Чи є бажання завтра в рідному місті отримати цю нагороду?

— Найголовніше завтра — це три очки, які ми маємо заробити. Якщо заб’є Ярмоленко чи хтось інший і ми переможемо — це буде добре.

— Олександр Петраков відомий як сильний мотиватор. Яку ви можете згадати найпам’ятнішу промову від Олександра Васильовича?

— Хай це залишається в роздягальні, я вважаю, це не треба виносити на публіку. Так, Олександр Петраков — великий мотиватор, я давно працюю з ним, добре його знаю. Ми його дуже поважаємо.

— Коли ви забивали гол збірній Фінляндії, Циганков пробивав чи віддавав пас?

— Думаю, він пробивав, але нападник повинен бути готовим до такого відскоку. Утім, загалом комбінація вийшла непоганою, а гол був дуже важливим.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.03.2024 19:43

Роман Яремчук: «Потрібно менше говорити й більше працювати на полі. Усі розуміють важливість матчу»

Нападник національної збірної України Роман Яремчук разом із головним...

22.03.2024 14:30

Роман Яремчук: «Потрібно щоразу доводити, забивати голи й приносити користь команді»

Нападник збірної України Роман Яремчук був визнаний уболівальниками &l...

17.03.2024 19:38

«Валенсія» Романа Яремчука поступилася у виїзному матчі іспанської Ла Ліги

У 29-му турі іспанської Ла Ліги «Валенсія» нападника збірн...

09.03.2024 17:00

Роман Яремчук допоміг «Валенсії» здобути перемогу в матчі чемпіонату Іспанії

У 28-му турі іспанської Ла Ліги «Валенсія» нападника збірн...

Підписатися на новини