Зустрічай збірну України у FIFA 22!

Національна збірна команда України з’явиться в симуляторі електронного футболу — FIFA 22. Це перша поява української збірної в найпопулярнішій у світі кіберфутбольній грі від EA Sports.

За 29 років виступів на міжнародній арені збірна України встигла заробити собі ім’я та імідж команди, з якою потрібно рахуватися будь-кому на земній кулі. Україна — чвертьфіналіст чемпіонату світу-2006 та Євро-2020, а також чотириразовий учасник найпрестижніших футбольних форумів серед збірних. А вже цієї осені збірна України вперше в історії буде представлена у відеогрі від американської корпорації Electronic Arts.

«Збірна України у FIFA 22 — це великий крок уперед для популяризації електронного футболу в нашій країні! Тепер українські прихильники серії симуляторів FIFA зможуть грати за рідну збірну», — розповів президент Української асоціації електронного футболу Владислав Шовковський.

«Хочу привітати прихильників електронного футболу нашої країни з тим, що популярний симулятор FIFA матиме національну збірну України. Також вітаю з цією подією Всеукраїнську асоціацію електронного футболу, яка протягом тривалого часу докладає багато зусиль для популяризації футболу та національної збірної України як у нашій державі, так і за її межами! УАФ та УАЕФ є надійними партнерами й ми готові втілювати в життя нові спільні проєкти», — зазначив президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко.

FIFA 22 — це симулятор електронного футболу з найвищим рівнем автентичності відносно реального футболу. Завдяки партнерським відносинам з EA Sports у грі присутні більше ніж 17 тисяч електронних прототипів реальних футболістів із більше ніж 700 команд.

У FIFA 22 представлені більше 30 ліг і 90 стадіонів, а також такі знакові змагання, як Ліга чемпіонів УЄФА, Ліга Європи УЄФА, Ліга конференцій УЄФА, англійська Прем’єр-ліга, Бундесліга та Ла Ліга Сантандер.

Також EA Sports анонсує в новій серії FIFA революцію ігрового процесу за рахунок впровадження інноваційної технології Hyper Motion. Вона захоплює та аналізує 8,7 мільйонів кадрів рухів гравців у матчі, створює анімації та виводить механіку ведення гри на новий рівень реалістичності.

FIFA 22 зі збірною України — уже з 1 жовтня 2021 року! Грай за наших, веди синьо-жовтих до перемог!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.03.2024 12:03

Україна вийшла на чемпіонат Європи з електронного футболу UEFA eEuro 2024

Український кіберфутболіст Андрій CIG_ST92_UA Шакалов виграв групу G к...

24.05.2023 15:11

Олег Walkman Шустенко: «Рано чи пізно збірна України потрапить на чемпіонат світу з електронного футболу»

Менеджер збірної України з електронного футболу в дисципліні FIFA Олег...

21.05.2023 11:48

Збірна України з FIFA не зіграє на FIFAe Nations Cup 2023

У суботу, 20 травня, збірна України з FIFA провела матчі нокаут-раунду...

19.05.2023 21:43

Збірна України з FIFA вийшла до верхньої сітки плей-оф кваліфікації FIFAe Nations Cup 2023

У п’ятницю, 19 травня збірна України з FIFA провела матчі другог...

Підписатися на новини