Олег Кузнецов: «Проти болгар вирішили зіграти від оборони, і, як з'ясувалося, це було виправдано»

Головний тренер юнацької збірної України U-17 Олег Кузнецов вважає, що матч проти Туреччини буде найскладнішим на BANNIKOV CUP.

Після матчу турніру BANNIKOV CUP Болгарія — Україна (0:1) головний тренер синьо-жовтих Олег Кузнецов відповів на запитання офіційного сайту УАФ.

— Олеже Володимировичу, у матчі з болгарами було непросто?

— Добре, що виграли, хлопцям це потрібно було в психологічному плані. Результат позитивний, але було дуже багато браку, втрат м'яча в простих ситуаціях. Проте, я радий за підопічних, вони молодці.

— Якщо порівнювати матчі збірної України на цьому турнірі, то в поєдинку з болгарами синьо-жовті не так активно атакували. Це пов'язано з тим, що нас влаштовувала нічия, чи суперник цього не дозволив?

— Ні про яку нічию ми не думали. Просто це був третій матч за чотири дні, тому бігти весь час уперед було б нерозумно, сили у футболістів не безмежні. Вирішили більше зіграти від оборони, і, як з'ясувалося, цей план спрацював. Мені сподобалося, як команда виходила в контратаки, але не сподобалося, як гравці розпоряджалися м'ячем у кінцевій фазі атаки.

— Сьогодні в старті вийшли здебільшого футболісти «Динамо» й «Шахтаря». Як буде завтра, сил вистачить на матч проти Туреччини?

— Ротація буде, але поки не можу сказати, наскільки суттєва. Подивимося, будемо вирішувати, радитися з медичним персоналом.

— Ви згадували Туреччину як найсильнішу збірну на турнірі. Ваші прогнози підтвердилися…

— Я не раз зустрічався з командами цієї країни, очолюючи різні юнацькі збірні. У них завжди сильні юнацькі колективи. Тому й завтрашній поєдинок, безсумнівно, буде дуже складним.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
13.11.2023 14:00

Олег Кузнецов: «Іншої мети, окрім як пробитися до еліт-раунду відбору чемпіонату Європи, наша команда не має»

Головний тренер юнацької збірної України (футболісти не старші 2005 ро...

21.12.2022 16:05

2022: підсумки року для юнацької збірної України U-17/18

Українським футболістам 2005 року народження не дуже пощастило, якщо г...

19.12.2022 15:10

Олег Кузнецов: «У нашій кваліфікаційній групі чемпіонату Європи фаворита немає»

Головний тренер юнацької збірної України U-18 Олег Кузнецов прокоменту...

Підписатися на новини