BANNIKOV CUP. Юнацька збірна України U-17 перемогла команду Болгарії та вийшла до фіналу турніру

Завтра підопічні Олега Кузнецова у вирішальному поєдинку змагань зустрінуться зі збірною Туреччини.

У заключному матчі групового раунду BANNIKOV CUP юнацька збірна України U-17 зустрічалася з командою Болгарії, яка була нашим головним конкурентом у боротьбі за перше місце. Турнірна ситуація після двох зустрічей у квартеті А склалася таким чином, що синьо-жовтих у матчі з болгарами влаштовувала й нічия. Однак, як показали перші хвилини поєдинку, підопічні Олега Кузнецова не збиралися використовувати вичікувальну тактику. М'яч частіше гостював на половині поля гостей. Наприклад, на 6-й хвилині запам'ятався удар із далекої відстані Дебича. Перспективний штрафний виконали українці на 11-й хвилині, але м'яч після удару Деркача пролетів поруч зі штангою.

Олександра Приходько

Ближче до середини 45-хвилинки збірна Болгарії вирівняла гру, і вже біля наших воріт виникло пару небезпечних ситуацій. Утім, було видно, що суперники хоч і намагалися шукати щастя біля чужих воріт, ризикувати ніхто не хотів, оскільки ціна помилки була великою. Кінцівка тайму пройшла здебільшого в середині поля та без небезпечних моментів.

Олександра Приходько

Із початком другого тайму синьо-жовті ввімкнули максимальні швидкості й на 57-й хвилині відкрили рахунок. Під час затяжної атаки м'яч опинився в Деркача, який обвідним ударом надіслав його до сітки. 0:1.

Олександра Приходько

Болгарам відступати було нікуди, тому вже вони великими силами пішли вперед. Дуже небезпечно пробивав Марінов, але Кравець потягнув удар болгарського півзахисника. Із кожною хвилиною синьо-жовті сідали ближче до своїх ворот, аби не давати супернику вільних зон. У болгар були хіба що напівмоменти. Українцям вдалося досягти свого.

Олександра Приходько

Таким чином, завтра на НТК ім. В. Баннікова підопічні Олега Кузнецова зіграють у фіналі проти однолітків із Туреччини. Початок матчу — о 18.00.

Олександра Приходько

BANNIKOV CUP

Група А. 3 тур

Болгарія (U-17) — Україна (U-17) — 0:1 (0:0)

Гол: Деркач (57).

Болгарія (U-17): Хабіл, Р.Марінов, Георгієв, Б.Марінов, Нгуен (Сідеров, 68), Стоянов, Райчев, Хаджа, Грозданов (Стойнєв, 68), Атанасов (Даскалов, 52), Василєв.

Україна (U-17): Кравець, Д.Білоконь, Сизонюк, Балаба, Гусєв, Янович, Янчишин, Деркач (Катрич, 68), Кремчанін, Дебич (Ющенко, 84), Дзень (Панченко, 84).

Попереджені: Б.Марінов (4), Георгієв (48) — Сизонюк (45), Дзень (50).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
30.08.2021 21:21

BANNIKOV CUP: другий турнір поспіль Україна поступається у фіналі Туреччині в серії пенальті

Сьогодні в Києві відбувся фінальний матч турніру BANNIKOV CUP, в якому...

30.08.2021 10:02

Максим Деркач: «У матчі з Туреччиною ми будемо більше атакувати»

Півзахисник юнацької збірної України U-17 Максим Деркач вважає, що син...

29.08.2021 21:45

BANNIKOV CUP-2021: у фіналі зіграють Україна та Туреччина

На XVII міжнародному турнірі BANNIKOV CUP серед юнацьких збірних U-17...

28.08.2021 11:03

Олег Кузнецов: «За кілька днів важко привести підопічних до спільного знаменника»

Наставник юнацької збірної України U-17 Олег Кузнецов вважає, що не вс...

Підписатися на новини