Ліги та чемпіонати, в які грають кіберфутболісти ESportsBattle

Кіберспортсмени ESportsBattle | FOOTBALL грають не лише в щоденних кіберфутбольних турнірах, але й є активними учасниками симуляцій реальних футбольних ліг та чемпіонатів, серед яких Ліга чемпіонів УЄФА, Ліга Європи УЄФА, Ла Ліга, англійська Прем'єр-ліга, Бундесліга.

Тож розповімо вам детальніше про ці ліги.

Serie A

Італійська Серія А. Один із найсильніших чемпіонатів Європи, професіональна футбольна ліга, вищий дивізіон системи футбольних ліг Італії. Турнір був заснований у 1898 році. Останній переможець турніру — «Інтернаціонале».

У цій лізі кібери ESportsBattle грають за Milan, Napoli, Internazionale, Atalanta, Lazio.

Bundesliga

Найвидовищніша ліга та четверта в таблиці коефіцієнтів УЄФА 2021 року. У матчах ESportsBattle | FOOTBALL є однією з найбільш результативних ліг. Перший розіграш німецької футбольної Бундесліги відбувся в сезоні-1963/1964, переміг у ньому клуб «Кельн». «Баварія» найчастіше тріумфує в Бундеслізі, на рахунку команди 31 перемога.

У німецькому чемпіонаті кіберфутболісти ESportsBattle грають за Bayern Munich, Borussia Mönchengladbach, Bayer 04 Leverkusen, Borussia Dortmund, RB Leipzig.

Premier League

Англійська Прем'єр-ліга — один із найсильніших і найвидовищніших чемпіонатів з футболу у світі і один із найцікавіших у форматі кібертурнірів ESportsBattle.

Прем'єр-ліга — це професіональна футбольна ліга для англійських футбольних клубів, яка також є вищим дивізіоном у системі футбольних ліг Англії. Турнір був заснований 20 лютого 1992 року. Згідно з таблицею коефіцієнтів УЄФА, Прем'єр-ліга сьогодні є найкращим національним чемпіонатом в Європі.

У Прем'єр-лізі кіберфутболісти ESportsBattle грають за: Tottenham Hotspur, Manchester City, Manchester United, Liverpool, Chelsea.

International CUP, International

Матчі збірних? Так, вони також є на ESportsBattle | FOOTBALL. Зовсім нещодавно завершилися чемпіонати Європи й Південної Америки з футболу, але матчі між збірними постійно відбуваються на турнірах ESportsBattle.

В International CUP кіберспортсмени платформи грають за Німеччину, Англію, Португалію, Іспанію та Францію, а в International — за Бельгію, Бразилію, Францію, Португалію, Німеччину.

Europa League

Другий за значущістю європейський клубний турнір, який завжди тішить фанатів крутими матчами не тільки на реальному полі, а й на турнірах ESportsBattle.

UEFA Europa League — це щорічний європейський кубковий турнір з футболу, який було засновано в 1971 році під назвою Кубок УЄФА. Першим переможцем турніру став лондонський «Тоттенгем Готспур» у 1972 році. Чинний переможець турніру — іспанський клуб «Вільярреал».

Кіберспортсмени ESportsBattle грають за Napoli, Milan, Leicester, Arsenal, Bayer 04 Leverkusen.

Champions League

І нарешті, Ліга чемпіонів УЄФА! Ліга чемпіонів — це щорічний міжнародний турнір з футболу, організований УЄФА серед клубів вищих дивізіонів в Європі й найпрестижніший з усіх можливих турнірів. Уперше відбувся в сезоні-1955/1956 під назвою Кубок європейських чемпіонів.

Переможцями турніру ставали 22 клуби, 12 перемогли в турнірі більше одного разу. Рекордсменом за кількістю виграних титулів є «Реал Мадрид», клуб вигравав турнір 13 разів.

Кібери ESportsBattle грають за Real Madrid, Paris Saint-Germain F.C., Liverpool, Barcelona, ​​Bayern Munich.

І це ще не весь список ліг та чемпіонатів, у яких грають спортсмени ESportsBattle. Щоб першими дізнаватися новини про нові ліги та чемпіонати, в яких беруть участь спортсмени платформи, стежте за ресурсами: Facebook, Instagram, YouTube.

ESportsBattle — найбільша кіберспортивна платформа в Україні, яка включає кіберспортивну академію, національні турніри, матчі 24/7, а також ком'юніті гравців і фанатів esports.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.03.2024 12:03

Україна вийшла на чемпіонат Європи з електронного футболу UEFA eEuro 2024

Український кіберфутболіст Андрій CIG_ST92_UA Шакалов виграв групу G к...

24.05.2023 15:11

Олег Walkman Шустенко: «Рано чи пізно збірна України потрапить на чемпіонат світу з електронного футболу»

Менеджер збірної України з електронного футболу в дисципліні FIFA Олег...

21.05.2023 11:48

Збірна України з FIFA не зіграє на FIFAe Nations Cup 2023

У суботу, 20 травня, збірна України з FIFA провела матчі нокаут-раунду...

19.05.2023 21:43

Збірна України з FIFA вийшла до верхньої сітки плей-оф кваліфікації FIFAe Nations Cup 2023

У п’ятницю, 19 травня збірна України з FIFA провела матчі другог...

Підписатися на новини