Ігор ighor_8 Любчак виграв кіберфутбольний турнір PES Summer Cup

Переможцем четвертого й заключного в сезоні-2020/2021 кіберфутбольного турніру, організованого Українською асоціацією електронного футболу, PES Summer Cup, став Ігор ighor_8 Любчак. Турнір проходив на платформі PlayStation 4 з використанням симулятора Pro Evolution Soccer 2021.

Нагадаємо, до четвірки найкращих учасників змагань за підсумками групового турніру фінального раунду ввійшли Сергій Sergobibika Марченко, Ігор ighor_8 Любчак, Максим Makson_AAA Андрасюк та Віталій bydbprosche Литвинов. Відзначимо, що троє із чотирьох півфіналістів є гравцями збірної України з кіберфутболу в PES, яка в липні завершила чемпіонат Європи eEuro 2021 у вісімці найкращих команд континенту.

Вирішальні зустрічі, які проходили в неділю, 8 серпня, були зіграні за системою Double Elimination у форматі Bestof 3 — серії до двох перемог.

Сергій Sergobibika Марченко та Ігор ighor_8 Любчак у трьохматчевих протистояннях обіграли Віталія bydbprosche Литвинова й Максима Makson_AAA Андрасюка.

У фіналі верхньої сітки Любчак не залишив шансів Марченку, здобувши дві поспіль перемоги. Андрасюк же виявився сильнішим у серії проти Литвинова в межах нижньої сітки (2:0), однак нічого не зумів протиставити Sergobibika у битві за місце у гранд-фіналі (0:2).

Зустріч Любчака та Марченка у вирішальному матчі стала вже третьою на турнірі, і Сергію так і не вдалося взяти реванш за поразки у двох попередніх іграх — 1:2. Таким чином, титул чемпіона PES Summer Cup дістався Ігорю ighor_8 Любчаку.

Переможець та всі учасники плей-офф змагань отримали 30 тис. грн призового фонду від генерального партнера Української асоціації електронного футболу ESportsBattle.

УАЕФ дякує всім гравцям та вболівальникам, які взяли участь у літньому турнірі з PES.

Незабаром в Україні стартує другий кіберфутбольний сезон від УАЕФ, в якому на прихильників електронного футболу чекатиме ще більше цікавих турнірів та цінних призів. Очікуйте на детальну інформацію вже скоро і грайте в улюблені футбольні симулятори разом з УАЕФ!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.03.2024 12:03

Україна вийшла на чемпіонат Європи з електронного футболу UEFA eEuro 2024

Український кіберфутболіст Андрій CIG_ST92_UA Шакалов виграв групу G к...

24.05.2023 15:11

Олег Walkman Шустенко: «Рано чи пізно збірна України потрапить на чемпіонат світу з електронного футболу»

Менеджер збірної України з електронного футболу в дисципліні FIFA Олег...

21.05.2023 11:48

Збірна України з FIFA не зіграє на FIFAe Nations Cup 2023

У суботу, 20 травня, збірна України з FIFA провела матчі нокаут-раунду...

19.05.2023 21:43

Збірна України з FIFA вийшла до верхньої сітки плей-оф кваліфікації FIFAe Nations Cup 2023

У п’ятницю, 19 травня збірна України з FIFA провела матчі другог...

Підписатися на новини