Визначилися фіналісти кіберфутбольного турніру PES Summer Cup

Стали відомі імена восьми гравців, які посперечаються за перемогу на заключному в сезоні-2020/2021 кіберфутбольному турнірі, організованому Українською асоціацією електронного футболу, — PES Summer Cup.

За підсумками онлайн-кваліфікації, яка відбулася 31 липня та 1 серпня, до вирішального раунду змагань вийшли Сергій Sergobibika Марченко, Юрій AbracadabraBrr Панченко, Микита Gkrevtsidis Гревцов, Ігор ighor_8 Любчак, Геннадій stormlg Мамедов, Максим Makson_AAA Андрасюк, Роман Roma_zubrik Зубрилін та Віталій bydbprosche Литвинов.

Переможці відбору потрапили до складу двох груп, які визначать найсильніших у фінальній частині PES Summer Cup, що пройде 7-го та 8 серпня.

Нагадаємо, що турнір проходить на платформі PlayStation 4 з використанням симулятора PES 2021.

На учасників змагань чекає призовий фонд від ESportsBattle у розмірі 30 тис. грн, який буде розподілений між чотирма найуспішнішими гравцями.

Крім того, переможець PES Summer Cup отримає право взяти участь у чемпіонаті Європи з кіберфутболу в PES, що проходитиме із 20-го по 25 серпня у Кривому Розі,  — European Nations Cup 2021, а також у міжнародному змаганні IESF World Championship 2021.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини