Стали відомі результати медичного обстеження Артема Бєсєдіна

Президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко прокоментував ситуацію з нападником національної команди Артемом Бєсєдіним.

«Вночі після матчу були в дорозі, вранці повернулися разом з Артемом до Києва, — розповів Андрій Павелко. — Артем заїхав додому, переодягнувся та в супроводі лікарів УАФ одразу поїхав на обстеження. Він боєць і сказав, що, навіть якщо б ще раз усе повернути — він не прибрав би ногу й все одно йшов би до кінця заради перемоги нашої збірної. У цьому й проявляються його справжні людські й бійцівські якості. Сподіваємося, що операція не знадобиться, усе буде добре, і якщо лікарі дозволять — організуємо йому та дружині поїздку на гру збірної України з Англією, щоб він був поруч із командою».

Артем Бєсєдін отримав травму під час учорашнього матчу 1/8 фіналу Євро-2020 проти збірної Швеції (2:1 у додатковий час).

Після матчу було оперативно ухвалено рішення відправити Бєсєдіна до Києва для обстеження й лікування. Сьогодні вранці чартер з Артемом на борту приземлився у столиці України. Після обстеження стало відомо, що розриву зв’язок коліна, як боялися лікарі, у Артема, на щастя, немає. Однак є частковий надрив хрестоподібних та бокових зв’язок, а також серйозне ушкодження відростку великогомілкової кістки. Після детального вивчення результатів обстеження стане відомо, скільки часу футболісту знадобиться для відновлення. Попередньо лікарі прогнозують, що на це потрібно від трьох до шести місяців.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини