Руслан Маліновський: «Дуже класна атмосфера була на стадіоні, дякую Дніпру за підтримку!»

Півзахисник національної збірної України Руслан Маліновський прокоментував перемогу команди в товариській грі з Північною Ірландією.

Синьо-жовті в рамках підготовки до Євро-2020 обіграли північноірландців із рахунком 1:0. Після матчу своїми думками в ефірі YouTube-каналу УАФ поділився Руслан Маліновський:

«Забили хороший м'яч, могли збільшити перевагу, непогані моменти були. Також були певні помилки, які треба прибирати в наступних матчах. Північна Ірландія — бойова команда. Думаю, у другому таймі варто було вище зустрічати суперника, тому що під тиском вони починали нервувати, переходили на довгі передачі.

Ми добре грали на підборах, непогано працювала лінія оборони. Навіть другий м’яч ми завжди підбирали. У суперників було небагато моментів. У другому таймі ми трохи підсіли, хоча приводу для цього не було.

Епізод із ударом по ногах? Суперник потрапив носком повз щиток, у неприємне місце. Трохи було боляче наступати на ногу. Проте все нормально.

Хочеться завжди перемагати. Ми налаштовувалися, знали, що прийдуть уболівальники. Хотіли їх порадувати. 1:0 — також результат. Хоч і в товариській грі, та все одно приємно.

Дуже класна атмосфера була на стадіоні, дякую Дніпру за підтримку. Ми давно не грали за такої підтримки. Перемога присвячується вболівальникам».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.04.2024 16:00

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Руслан Маліновський

У відборі Євро-2024 півзахисник італійського «Дженоа» Русл...

20.03.2024 13:00

Руслан Маліновський: «Потрібно з перших хвилин взяти гру у свої руки, бути готовими до боротьби»

Півзахисник збірної України Руслан Маліновський поділився очікуваннями...

17.03.2024 15:43

«Дженоа» Руслана Маліновського виборов нічию в матчі чемпіонату Італії

У межах 29-го туру італійської Серії А «Дженоа» півзахисни...

10.03.2024 10:00

«Дженоа» Руслана Маліновського зазнав домашньої поразки в матчі італійської Серії А

У матчі 28-го туру італійської Серії А «Дженоа» півзахисни...

Підписатися на новини