Андрій Ярмоленко: «Ми багато працювали над тактикою і раді, що це не проходить даремно»

Півзахисник національної збірної України Андрій Ярмоленко поділився враженнями після перемоги синьо-жовтих у спарингу над Північною Ірландією (1:0).

Підопічні Андрія Шевченка на «Дніпро-Арені» з мінімальним рахунком переграли гостей із Північної Ірландії. Капітаном нашої команди в цій грі був Андрій Ярмоленко, якого уболівальники в підсумку назвали «Левом матчу». Після поєдинку півзахисник дав коментар в ефірі YouTube-каналу УАФ:

«Чудовий настрій, виконали хорошу роботу. Ми багато працювали над тактикою і раді, що це не проходить даремно. Рухаємося у правильному напрямку і з гарним настроєм готуємося до Євро.

Капітанська пов’язка зобов’язує давати поради молодим гравцям. Проте, незалежно від цього, потрібно завжди підтримувати один одного, бо ми команда. І потрібно залишатися нею в будь-якій ситуації — виграємо ми чи поступаємося.

Не знаю, чи задоволений тренер нашою грою. Потрібно дочекатися її розбору. Результат важливий, оскільки ми давно не перемагали. Я думаю, що були й хороші моменти, й погані. Тренерський штаб укаже нам на помилки, а ми постараємося надалі їх не повторювати.

Підтримка вболівальників — це класно. Я уже й забув, коли грав за заповнених трибун. Для мене це особливі емоції: неначе вперше починаєш грати у футбол. Дякую вболівальникам, що прийшли. Ця перемога для них. Без них було би важко її здобути».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
13.09.2023 12:25

Андрій Ярмоленко: «У нас нічого не закінчилося — починається найцікавіше. Зробимо висновки...»

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко був визнаний уболівальниками...

27.06.2023 18:44

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко повернувся до київського «Динамо»

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко повернувся до київського &laq...

11.06.2023 17:57

Андрій Ярмоленко: «Ми нікого не боїмося, усіх поважаємо, але також знаємо свої сильні якості»

Капітан національної збірної України Андрій Ярмоленко взяв участь у пр...

11.06.2023 12:24

Андрій Ярмоленко: «Сергій Станіславович любить розумний футбол, щоб був баланс між атакою та обороною»

Капітан національної збірної України Андрій Ярмоленко розповів про під...

Підписатися на новини