Анатолій Трубін: «Зараз потрібно проаналізувати свою гру та рухатися вперед»

Воротар національної збірної України Анатолій Трубін поділився враженнями після товариського матчу проти команди Бахрейну.

У Харкові синьо-жовті в рамках підготовки до Євро-2020 провели спаринг із Бахрейном (1:1). Після матчу його результат прокоментував голкіпер Анатолій Трубін.

«Негативні враження, тому що моя гра була жахливою. Я припустився результативної помилки, яка поставила команду у складне становище. Загалом при нашому контролі м’яча були хороші моменти, які ми могли реалізувати. Якщо не брати до уваги мою помилку та результат, то грали непогано.

Особисто для мене будь-який матч національної збірної дуже відповідальний та важливий. Тому налаштовуєшся на нього відповідно. Я не розділяю поєдинки на товариські та офіційні, тому що в національній збірній потрібно показувати свій максимум.

Поки що не було конкретної розмови з Андрієм Шевченком. Але я впевнений, що він незадоволений результатом, як і всі ми. Зараз потрібно проаналізувати свою гру та рухатися вперед.

Далі буде кілька вихідних, після чого розпочнеться другий збір. Будемо більш конкретно готуватися безпосередньо до Євро-2020», — сказав Трубін.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
29.04.2024 10:15

Перший матч в історії національної збірної України: як це було 32 роки тому

Сьогодні виповнилося 32 роки із того дня, як національна збірна Україн...

27.04.2024 17:52

Артем Довбик забив свій 19-й м’яч в іспанській Ла Лізі сезону-2023/2024

У матчі 33-го туру іспанської Ла Ліги «Жирона» футболістів...

25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

Підписатися на новини