Представляємо гравця збірної України з FIFA: Андрій CIG_STEPOVER Шакалов

Андрій CIG_STEPOVER Шакалов став одним із двох переможців кіберфутбольного турніру Ukrainian eCup powered by Nivea Men, потрапивши до національної збірної України з FIFA.

Як стати чемпіоном України в найпопулярнішому футбольному симуляторі від EASports у віці 16 років, із задоволенням ділиться старшокласник Андрій із Дніпра.

— Моєю першою грою була FIFA 19. Мій шлях в електронному футболі розпочався з роликів від ютуберів про FIFA. Нещодавно я отримав пропозицію від кіберспортивної організації та вирішив серйозно присвятити себе цій справі.

— Улюблений режим у FIFA -UltimateTeam. У нього, без виключення, грають усі кіберфутболісти. Це дуже цікавий, інтерактивний та конкурентний режим, в якому можна скласти команду своєї мрії.

— Моя ідеальна команда у FIFA: ван дер Сар, Менді, ван Дейк версії команди року, Мальдіні, Канселу, Війєра, Гулліт, Мбаппе, Неймар, Роналдо та Роналду версії команди року.

— Улюблена тактична схема: 4—2—3—1, тому що вона найбільш збалансована.

— Улюблений фінт — McGeadyspincancel. Завдяки ньому можна дуже швидко розвернутися та знайти вільні зони та оперативний простір для атаки.

— Мій ігровий стиль у трьох словах — концентрація, креатив, пресинг.

— Щоб грати краще, треба грати частіше із сильнішими суперниками. Одного дня я змінив своє відношення до цієї гри та почав більше грати й брати участь в усіх можливих турнірах свого міста. Також я беру участь у багатьох товариських онлайн-турнірах із гравцями з усього світу.

— Нещодавно на одному з турнірів я пропустив кумедний автогол. Мій воротар пропустив м’яч, просто не зумівши його прийняти. І таке буває.

— Реальним футболом я зацікавився вперше у шість років. Просто побачив як хлопці грали у футбол та попросив батьків привести мене до шкільної секції неподалік. На перший футбольний матч мене привів тато. Грали «Дніпро» та «Таврія». Як зараз пам’ятаю, що поєдинок завершився внічию — 2:2.

— Раніше я грав в юнацькій академії ФК «Дніпро», на позиції опорного півзахисника. Дуже мріяв стати видатним футболістом.

— Моя улюблена команда — «Ліон», а улюблений футболіст — Неймар. В українському футболі наразі підтримую «Динамо». Подобається їхня динамічна гра. Найкращий же стадіон — «Дніпро-Арена»!

— Зінченко, Циганков та Бущан — найсильніші гравці збірної України. Легенди українського футболу, якими пишаюся — Андрій Шевченко, Олег Блохін та Ігор Бєланов.

— Найбільш пам’ятні матчі збірної України: перемога над Іспанією в Лізі націй (1:0), перемога над Швецією на Євро-2012 (2:1) та нічия з Францією у кваліфікації ЧС-2022 (1:1). Із французами вийшла дуже емоційна гра!

— Гол синьо-жовтих, який мене найбільше вразив — удар Коноплянки на «Вемблі» у ворота збірної Англії з-за меж штрафного майданчика у дальню дев’ятку.

— Від збірної України чекаю сенсаційного виступу на чемпіонаті Європи 2020 року!

Дивись найкращі голи переможців турніру Ukrainian eCup powered by Nivea Men Андрія CIG_STEPOVER Шакалова та Ярослава BlackStar98 Гурмака.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
08.07.2024 11:00

Данія виграла UEFA eEuro 2024, Україна — у топ-8 Європи

У неділю, 7 липня в Берліні (Німеччина) пройшов чемпіонат Європи з еле...

06.07.2024 12:00

Україна готується до участі в UEFA eEuro 2024

У неділю, 7 липня в Берліні (Німеччина) відбудеться чемпіонат Європи з...

18.03.2024 12:03

Україна вийшла на чемпіонат Європи з електронного футболу UEFA eEuro 2024

Український кіберфутболіст Андрій CIG_ST92_UA Шакалов виграв групу G к...

24.05.2023 15:11

Олег Walkman Шустенко: «Рано чи пізно збірна України потрапить на чемпіонат світу з електронного футболу»

Менеджер збірної України з електронного футболу в дисципліні FIFA Олег...

Підписатися на новини