Вік-енд для футболістів збірної України: хет-трик Буяльського, три гольові Караваєва, асист Маліновського й м’яч Яремчука

Минулого вік-енду із 36-ти футболістів, яких Андрій Шевченко включив до розширеного списку національної команди для підготовки до Євро-2020, за свої клуби зіграли 22.

У суботу, 1 травня, у рамках 34-го туру англійської Прем’єр-ліги «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка на виїзді переміг «Крістал Пелас» — 2:0.

У 24-му турі української Прем’єр-ліги «Шахтар» у Києві здолав «Дніпро-1» із рахунком 2:1. У матчі взяли участь шестеро гравців нашої збірної: Анатолій Трубін, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко, Тарас Степаненко та Георгій Судаков у складі гірників та Артем Довбик у лавах дніпрян.

Чинний чемпіон країни, київське «Динамо», у Полтаві розбив «Ворсклу» — 5:1. Хет-триком відзначився Віталій Буяльський, а Олександр Караваєв записав до свого активу одразу три гольові передачі.

Окрім них, у складі переможців зіграли ще восьмеро збірників: Георгій Бущан, Ілля Забарний, Олександр Сирота, Віталій Миколенко, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко, Артем Бєсєдін та Богдан Лєднєв.

Фото Павла Кубанова

У 32-му турі чемпіонату Угорщини «Ференцварош» Олександра Зубкова на своєму полі переміг «Мезековешд» (2:1). На жаль, наш футболіст через ушкодження був замінений уже на 29-й хвилині зустрічі…

У неділю, 2 травня, у 34-му турі італійської Серії А «Аталанта» Руслана Маліновського та Віктора Коваленка на чужому стадіоні розійшлася миром із «Сассуоло» (1:1). На рахунку Маліновського — результативний пас. Коваленко на поле не виходив.

У стартовому турі плей-офф 2 чемпіонату Бельгії «Гент» Романа Яремчука вдома зіграв унічию з «Мехеленом» (2:2). Українець став автором одного із забитих м’ячів своєї команди.

Із таким самим рахунком закінчився матч, в якому «Брюгге» Едуарда Соболя (просидів у запасі) приймав «Андерлехт» Богдана Михайліченка в першому турі плей-офф 1 бельгійської Про Ліги.

У матчі УПЛ «Маріуполь» Артема Бондаренка поступився «Львову» — 1:2.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

Підписатися на новини