Визначено переможців кіберфутбольного турніру Ukrainian eCup powered by Nivea Men

За результатами двох кіберфутбольних днів, 22-го та 23 квітня, визначилися найкращі гравці турніру Ukrainian eCup powered by Nivea Men — Ярослав BlackStar98 Гурмак та Андрій CIG_STEPOVER Шакалов. Саме вони стали гравцями національної збірної України з кіберфутболу в дисципліні FIFA та незабаром матимуть змогу продемонструвати свої скіли на міжнародній арені.

Фінальний день змагань, в яких зустрілися найсильніші фіфашники країни, подарував прихильникам електронного футболу запеклі протистояння та непередбачувані результати.

Фаворит та улюбленець кіберспортивної спільноти, Євген Yozhyk Мостовик, у першому раунді з Ярославом BlackStar98 Гурмаком програв із рахунком 5:6 та потрапив до нижньої сітки. Там він обіграв Олександра CIG_Grishay Гришая, але з Олексієм ForlanFS Мерсером його спіткала невдача — гра завершилася з рахунком 4:3 на користь суперника.

Андрій CIG_STEPOVER Шакалов  та Ярослав BlackStar98 Гурмак із самого початку набрали переможну ходу, аж поки не зустрілися віч-на-віч у фіналі. У битві за першу путівку до збірної України Гурмак впевнено обіграв Шакалова — 7:2.

За друге місце у складі синьо-жовтих змагалися найкращі представники нижньої сітки. Спочатку програв свій матч Олексію ForlanFS Мерсеру та вибув із турніру Данило XSHILITO Шелаєв. ForlanFS отримав можливість зіграти за друге місце в збірній та поборотися за призовий фонд у вирішальному поєдинку проти Андрія CIG_STEPOVER Шакалова. Але в найвідповідальніший момент CIG_STEPOVER виявився трішки майстернішим, Шакалову вдалося реабілітуватися після попередньої невдачі в матчі з Гурмаком та в надскладному поєдинку забити на один гол більше за Мерсера — 6:5.

Таким чином, Ярослав BlackStar98 Гурмак та Андрій CIG_STEPOVER Шакалов стали володарями призового фонду від Української асоціації електронного футболу в розмірі 100 тис. грн та в якості гравців збірної України представлятимуть країну на чемпіонаті світу FIFAe Nations Cup 2021.

УАЕФ вітає переможців і дякує кожному, хто безпосередньо брав участь у турнірі чи спостерігав за його перебігом у трансляціях на YouTube-каналі УАФ. Очікуйте на наступні змагання та грайте з нами в електронний футбол!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.03.2024 12:03

Україна вийшла на чемпіонат Європи з електронного футболу UEFA eEuro 2024

Український кіберфутболіст Андрій CIG_ST92_UA Шакалов виграв групу G к...

24.05.2023 15:11

Олег Walkman Шустенко: «Рано чи пізно збірна України потрапить на чемпіонат світу з електронного футболу»

Менеджер збірної України з електронного футболу в дисципліні FIFA Олег...

21.05.2023 11:48

Збірна України з FIFA не зіграє на FIFAe Nations Cup 2023

У суботу, 20 травня, збірна України з FIFA провела матчі нокаут-раунду...

19.05.2023 21:43

Збірна України з FIFA вийшла до верхньої сітки плей-оф кваліфікації FIFAe Nations Cup 2023

У п’ятницю, 19 травня збірна України з FIFA провела матчі другог...

Підписатися на новини