Офіційно. Рішення Виконкому УЄФА щодо заміни міст Євро-2020 та квитків на матчі турніру

Виконавчий комітет УЄФА провів сьогодні засідання у форматі відеоконференції, повідомляє офіційний сайт організації.

У ході засідання було отримано підтвердження від влади Мюнхена, що всі чотири матчі Євро-2020 пройдуть у цьому місті з мінімум 14 500 глядачами. У результаті цього Мюнхен був підтверджений в якості одного з господарів чемпіонату Європи.

Потім виконком перерозподілив деякі матчі Євро-2020 у такий спосіб:

чотири матчі, які спочатку планувалося провести в Більбао, перенесені до Севільї на стадіон «Естадіо Ла Картуха». Організацію цих матчів підтримала влада автономної області Андалусія. На трьох матчах групи Е і одній зустрічі 1/8 фіналу будуть присутні 30% уболівальників від загальної місткості стадіону;

три матчі групи Е, які повинні були відбудуться в Дубліні, перенесені до Санкт-Петербурга, який спочатку отримав три матчі групи В і один чвертьфінал;

матч 1/8 фіналу, який повинен був прийняти Дублін, перенесений на лондонський «Уемблі».

Президент УЄФА Александер Чеферін:

«Ми тісно співпрацюємо з асоціаціями та місцевою владою, щоб забезпечити на матчах безпечну й святкову атмосферу. Я дуже радий, що ми зможемо прийняти вболівальників на всіх матчах турніру й насолодитися святом футболу на рівні збірних по всій Європі».

Інформація для власників квитків

Усі квитки на матчі в Більбао та Дубліні скасовані. Їхні власники отримають компенсацію в повному обсязі.

Більш детальну інформацію про продаж квитків на матчі, перенесені до Лондона, Санкт-Петербурга й Севільї можна буде отримати на сторінці EURO2020.com/tickets. Всім власникам квитків буде відправлено повідомлення електронної поштою з відповідною інформацією.

Важливо, що вболівальники, які раніше купили квитки на матчі в Більбао та Дубліні, отримають пріоритетний доступ для покупки квитків на відповідні перенесені матчі в порядку живої черги. Для квитків, придбаних через національні асоціації, будуть діяти правила відповідних асоціацій та їхніх організацій уболівальників.

Вболівальників просять ретельно вивчити обмеження й вимоги під час перетину кордонів. Детальну інформацію можна знайти в офіційному путівнику на EURO2020.com і в мобільному додатку Євро-2020, де також зазначені заходи захисту від COVID-19 на стадіонах і інформація для гостей кожного міста.

Пакети квитків «Разом із командою» (Follow my Team)

З огляду на те, що місця проведення більшості матчів плей-офф за участю конкретних збірних не будуть відомі аж до завершення групового раунду, і на тлі істотних обмежень щодо пересування, УЄФА ухвалив рішення скасувати всі квитки пакету «Разом із командою» (Follow my Team), повернувши гроші їхнім власникам.

Важливо, що квота квитків із пакету «Разом із командою» на матчі плей-офф залишиться закріпленою за вболівальниками команд, які вийшли до плей-офф. Це дасть їм можливість придбати квитки на більш пізній стадії (відповідно до правил відповідних організацій уболівальників), якщо їхні команди кваліфікуються у плей-офф, а у них самих буде можливість прибути на стадіон за такий короткий час.

Так звана «суперліга»

Крім того, Виконком УЄФА ознайомився з останньою інформацією, що стосується так званої «суперліги», включаючи можливі кроки, які УЄФА має намір зробити.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.07.2021 12:05

Капітани збірної України: за час Євро-2020 Ярмоленко обійшов Шовковського та Калитвинцева

П’ять матчів Євро-2020, в яких атакувальний півзахисник збірної...

22.07.2021 11:05

Євро-2020. Роман Яремчук — у топ-10 гравців, що найчастіше на турнірі влучали в площину воріт суперників

Нападник збірної України Роман Яремчук розділив із бельгійцем Ромелу Л...

21.07.2021 15:00

Збірна України на Євро-2020: офіційні дані матчів, доробок гравців

На Євро-2020 збірна України вперше в історії виступів на чемпіонатах Є...

21.07.2021 11:03

Євро-2020. Андрій Ярмоленко — у топ-10 найкращих асистентів турніру

Атакувальний півзахисник національної збірної України Андрій Ярмоленко...

Підписатися на новини