Ірина Саніна: «Команди відігравалися й після більших поразок. Докладемо всіх зусиль, аби досягти потрібного результату»

Голкіпер національної жіночої збірної України Ірина Саніна поділилася очікуваннями від виїзного матчу плей-офф відбору Євро-2022 проти команди Північної Ірландії.

Українська національна жіноча команда є однією із шести збірних, які ведуть боротьбу за три вакантні путівки до фінального турніру Євро-2022 в Англії, що лишилися. У першій грі, у Ковалівці, синьо-жовті поступилися Північній Ірландії з рахунком 1:2, тож тепер їм обов’язково треба перемагати британок на виїзді та забивати мінімум два м'ячі.

11 квітня українки прибули до Белфаста, 12-го провели передматчеве тренування. Нагадаємо, що до складу нашої збірної ввійшли 24 футболістки. Матч-відповідь розпочнеться сьогодні, 13 квітня в столиці Північної Ірландії на стадіоні «Сів’ю» о 21.45.

Під час учорашнього тренування воротар харківського «Житлобуду-1» Ірина Саніна поділилася своїми очікуваннями від поєдинку:

«У жодному разі не опускаємо руки, не вішаємо носа. У нас непогані шанси. Команди відігравалися й після більших поразок. Тож ми докладемо всіх зусиль, аби досягти потрібного результату.

Погода в Белфасті трохи холодніша, ніж в Україні. Долетіли ми добре, умови тут чудові, як для тренувань, так і для всього іншого. Не скажу, що різниця в часі у дві години якось відчувається та впливає на наш розпорядок.

Поле дуже схоже на ті, які є в Україні, на яких ми тренуємося. Нічого нового, надзвичайного. Гадаю, проблем зі звиканням до газону виникнути не повинно.

Потрібно виправити наш психологічний стан, оскільки ми навіть самі здивувалися тим помилкам, які зробили в першому матчі. Гадаю, вся річ у психології. Потрібно налаштуватися, знайти ту гру, яку ми вміємо показувати. Думаю, усе буде добре».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
31.07.2022 22:45

Українка Катерина Монзуль зафіксувала перемогу Англії на жіночому Євро-2022

Сьогодні на лондонському стадіоні «Вемблі» відбувся фіналь...

14.07.2022 15:00

Українські арбітри працюватимуть уже на другому матчі жіночого Євро-2022

На поєдинку третього туру групового раунду жіночого Євро-2022 у групі...

20.04.2022 14:00

Двоє українських арбітрів працюватимуть на матчах фінальної частини жіночого Євро-2022

Суддівський комітет УЄФА затвердив список головних арбітрів та їхніх а...

Підписатися на новини