Вік-енд для футболістів збірної України: голи Мораеса, Сидорчука й Миколенка та асисти Коноплі, Яремчука й Маліновського

Минулий вік-енд для футболістів збірної України, яких Андрій Шевченко запрошував на березневі матчі національної команди у відборі ЧС-2022, видався індивідуально результативним.

У суботу, 10 квітня, у 31-му турі англійської Прем’єр-ліги «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка поступився на власному полі «Лідс Юнайтед» — 1:2.

У 21-му турі української Прем’єр-ліги «Шахтар» розгромив «Маріуполь» — 3:0. Два голи на свій рахунок записав Жуніор Мораес. Окрім нього, у складі гірників на поле виходили ще троє збірників: Анатолій Трубін, Сергій Кривцов та Тарас Степаненко.

Лідер першості, київське «Динамо», завдяки голам Віталія Миколенка та Сергія Сидорчука на виїзді здолав «Дніпро-1» (2:0). Також у грі взяли участь ще дев’ять футболістів збірної України: Георгій Бущан, Ілля Забарний, Олександр Сирота, Олександр Тимчик, Олександр Караваєв, Микола Шапаренко, Артем Бєсєдін і Володимир Шепелєв у складі «Динамо» та Артем Довбик — у лавах «Дніпра-1».

«Десна» Юхима Коноплі в Чернігові перемогла «Олександрію» (4:1), а захисник збірної України відзначився гольовою передачею.

«Гент» Романа Яремчука, що записав до свого активу результативний пас, у 33-му турі чемпіонату Бельгії розгромив удома «Шарлеруа» (4:0).

У неділю, 11 квітня, у рамках 28-го туру чемпіонату Угорщини «Ференцварош» Ігоря Харатіна та Олександра Зубкова на своєму стадіоні розійшовся миром (1:1) із «Пушкаш Академія».

У чемпіонаті Бельгії «Кортрейк» Євгена Макаренка на чужому полі обіграв «Васланд-Беверен» (4:3), а «Андерлехт» Богдана Михайліченка вдома переміг «Брюгге» Едуарда Соболя (2:1).

У чемпіонаті України «Ворскла» Дмитра Різника в Полтаві здолала «Львів» — 2:1.

У 30-му турі італійської Серії А «Аталанта» Віктора Коваленка та Руслана Маліновського, що віддав дві гольові передачі, у Флоренції перемогла місцеву «Фіорентину» з рахунком 3:2.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

12.04.2024 13:00

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олександр Сваток

У відборі Євро-2024 захисник «Дніпра-1» Олександр Сваток з...

Підписатися на новини