Наталія Зінченко: «Ми будемо намагатися виправити ситуацію, у нас є час до другого матчу»

Головний тренер національної жіночої збірної України Наталія Зінченко відповіла на запитання представників ЗМІ в рамках прес-конференції після поєдинку проти Північної Ірландії (1:2).

— Нам не вдалося продемонструвати багато з того, що ми хотіли, — сказала Наталія Зінченко. — Не налаштувалися належним чином, бажання суперниць перемогти виявилося більшим. Але ми зробимо висновки, час виправити помилки є. Сьогодні похибки в обороні призвели до двох пропущених голів. За великим рахунком, суперницями більше нічого біля наших воріт створено не було. Але в нас не вийшло продемонструвати ефективність в атаці. Будемо намагатися виправити ситуацію, є час до другого матчу.

— Після першого пропущеного м’яча ваші підопічні досить швидко відігралися. Чому не вдалося зробити це вдруге?

— Перший пропущений гол став наслідком грубої помилки, але я не буду шукати винних. Потім ми створили моменти, забили м'яч, але в подальшому чомусь заспокоїлися. Не могли налаштувати нашу гру через пас, не вистачало останньої передачі. Чому так сталося, чому передачі не були ефективними, ми будемо розбиратися.

— Після жеребкування емоції були позитивні, жереб здавався вдалим. Чи не стало це причиною недооцінки суперника, адже Україна була фаворитом?

— У мене особисто радощів не було, я розуміла, що збірна Північної Ірландії — це дуже вмотивована команда. Після жеребкування раділи й північноірландки, тому що в них з’явилася нагода взяти реванш за поразки в наших попередніх поєдинках. Ми перемогли в останніх п’яти матчах групового турніру відбору, але сьогодні в діях нашої команди не було такого бажання, яке ми продемонстрували в цих поєдинках. Суперниці виявилися психологічно сильнішими за нас.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
31.07.2022 22:45

Українка Катерина Монзуль зафіксувала перемогу Англії на жіночому Євро-2022

Сьогодні на лондонському стадіоні «Вемблі» відбувся фіналь...

14.07.2022 15:00

Українські арбітри працюватимуть уже на другому матчі жіночого Євро-2022

На поєдинку третього туру групового раунду жіночого Євро-2022 у групі...

20.04.2022 14:00

Двоє українських арбітрів працюватимуть на матчах фінальної частини жіночого Євро-2022

Суддівський комітет УЄФА затвердив список головних арбітрів та їхніх а...

Підписатися на новини