Олександр Чижевський: «Динамо» в півфіналі? Знаєте, після чвертьфіналу із «Шахтарем» уже до всього можна бути готовими»

Авторами сенсації в цьогорічному розіграші Кубка України стали футболісти «Агробізнесу» з Волочиська, які у чвертьфіналі змусили зійти з дистанції гранда — «Шахтар» (1:0).

— У нас було вдосталь часу, аби підійти до протистояння з гірниками психологічно стійкими, — сказав головний тренер «Агробізнесу» Олександр Чижевський у коментарі офіційному сайту УАФ. — Адже можна згадати чимало випадків, коли футболісти, побачивши суперників у формі того самого «Шахтаря», виходили на поле приреченими. Із моїми підопічними цього не сталося.

Як відомо, у кубкових змаганнях обов’язково повинен бути переможець. Мабуть, донеччани частіше загрожували нашим воротам, зрештою, не випадково саме їх вважали фаворитами. Проте аж ніяк не можна сказати, що їхня перевага була беззаперечною. Mи діяли з п’ятьма півзахисниками, які не тільки встигали високо пресингувати, але й за першої нагоди переходили в наступ. І таки дотерпіли, дочекалися свого гольового моменту, який і вирішив долю перепустки до півфіналу! Ми продовжуємо писати історію, адже так далеко футболісти «Агробізнесу» в кубковому турнірі ще не заходили.

Із ким кортіло помірятися силами далі? Знаєте, на цій стадії слабких візаві вже бути не може. І все ж я був не проти, аби суперником «Агробізнесу» стала «Олександрія». І не тільки тому, що мені імпонує стиль «містян», їхня бійцівська вдача. Просто з’явилася б ще одна нагода зустрітися з головним тренером олександрійців Володимиром Шараном — моїм кумом.

Але сьогодні жереб вибрав нам у суперники ще одного гранда — «Динамо». Знаєте, якщо відверто, то після чвертьфіналу із «Шахтарем» уже до всього можна бути готовими. Динамівці такі самі люди, зі своїми здобутками та прорахунками, тому треба просто грати у футбол. І пам’ятати, що коли демонструєш свої найкращі якості, то, здавалося б, неможливе стає реальністю...

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.02.2024 16:55

Фінал Vbet Кубку України-2023/2024 відбудеться 15 травня в Рівному на стадіоні «Авангард»

Сьогодні, 20 лютого в столичному Будинку футболу відбулося засідання В...

02.11.2023 18:53

Vbet Кубок України-2023/2024. 1/4 фіналу: офіційні дані

Сьогодні, 2 листопада відбулися два чвертьфінальні матчі розіграш...

25.09.2023 14:00

Vbet Кубок України-2023/2024: призначено офіційних осіб на матчі 1/8 фіналу

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на&nb...

15.12.2021 15:18

Vbet Кубок України-2021/2022. Визначилися пари суперників в 1/4 фіналу

Сьогодні в Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування 1/4 фіналу р...

Підписатися на новини