Володимир Єзерський: «Спілкування з клубними наставниками в Туреччині вийшло дуже корисним. Я зібрав максимум інформації...»

Головний тренер юнацької збірної України U-19 Володимир Єзерський відзначив користь від візиту до Туреччини, на збори вітчизняних клубів.

У березні поточного року юнацька збірна України U-19 має взяти участь у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи (суперники — Ізраїль, Білорусь, Чорногорія). Тому користь від зимового візиту до Туреччини на збори вітчизняних клубів головного тренера синьо-жовтих Володимира Єзерського переоцінити складно. Після повернення додому наставник розповів про свої враження від поїздки офіційному сайту УАФ.

— Володимире Івановичу, відрядження вийшло продуктивним?

— Безумовно. На відміну від національної та молодіжної, юнацькі збірні минулого року не збиралися. Тому насамперед хотів би подякувати керівництву УАФ за надану можливість побувати в Туреччині й на власні очі поспостерігати за потенційними кандидатами до команди.

— У Туреччині відбулася зустріч наставників практично всіх збірних...

— Так. На цих зборах були присутні Андреа Мальдера, Андреа Аззалін, Луїджі Ночентіні, з яким нас познайомили, а також Руслан Ротань, Олександр Петраков і Сергій Нагорняк.

Ми обговорили стратегію взаємодії між національними командами різного віку. Загалом, зустріч вийшла плідною. Уже в березні ми ще раз зберемося за круглим столом. Такі заходи плануються перед кожними офіційними поєдинками збірних. Дуже сподіваємося, що всі змагання, які заплановано на цей рік, відбудуться.

— У Туреччині ви відвідали багато матчів?

— Я хочу подякувати всім командам, з якими ми співпрацювали. До Туреччини багато клубів привезли не тільки свої основні склади, а й колективи U-21 і U-19. Якщо взяти мою збірну, 2002 року народження, то хлопці виступають не тільки за свій вік, але й за молодіжний склад, а є й ті, хто перебуває вже в обоймі перших команд. Спілкування з клубними наставниками вийшло дуже корисним. Я зібрав максимум інформації щодо своїх підопічних. Протягом семи днів вдалося подивитися близько 15-ти поєдинків, і це не враховуючи тренувальних занять багатьох колективів.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
05.09.2023 16:41

Володимир Єзерський: «Спаринги проводитимемо проти команд, в яких також є потенційні гравці нашої збірної»

Головний тренер юнацької збірної України U-17 Володимир Єзерський упев...

18.05.2023 17:00

Володимир Єзерський: «Вважаю, що збірна України гідно виступила на Турнірі розвитку УЄФА»

Юнацька збірна України U-16 (футболісти не старші 2007 року народ...

25.12.2022 14:01

2022: підсумки року для юнацької збірної України U-19/20

Володимир Єзерський і його тренерський штаб ледь не влаштували диво в...

14.12.2022 14:00

Володимир Єзерський: «У нас суперники у кваліфікації такого рівня, як буває в елітному раунді відбору»

Головний тренер юнацької збірної України U-16 Володимир Єзерський прок...

Підписатися на новини