У Туреччині триває робота тренерів національних збірних України

На Середземноморському узбережжі зараз тренуються близько 70-ти футболістів вітчизняних клубів, які підходять за віком для молодіжної збірної України.

Наразі в Туреччині тривають навчально-тренувальні збори всіх елітних клубів української Прем’єр-ліги та деяких представників першої ліги, тому не дивно, що тренери збірних країни прибули на Середземноморське узбережжя, аби на власні очі поспостерігати за потенційними кандидатами до своїх команд.

Із 21 січня в Туреччині, де тренуються близько 70-ти футболістів вітчизняних клубів молодших 2000 року народження, працює головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань. Згодом до нього приєдналися його помічники — Василь Кардаш та Олександр Мелащенко. І за цей період наставники встигли відвідати спаринги за участі 11-ти клубів УПЛ та молодіжної команди «Шахтаря», а днями планують ще побувати на контрольних поєдинках «Динамо» та «Олександрії». Активно бере участь у процесі й Луїджі Ночентіні, який відповідає за координацію національної, молодіжної та юнацьких збірних країни.

А тим часом до Белека прибули наставники юнацьких збірних України Володимир Єзерський (U-19), Олександр Петраков (U-18) та Сергій Нагорняк (U-17), які працюють у тісному контакті зі штабом Руслана Ротаня.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
29.03.2024 12:00

Євро-2025 (U-21): гравці молодіжної збірної України прокоментували переможний матч з Азербайджаном

Молодіжна збірна України здобула впевнену перемогу в матчі відбору&nbs...

26.03.2024 15:54

Євро-2025 (U-21): молодіжна збірна України в Баку обіграла команду Азербайджану

Сьогодні, 26 березня в Баку молодіжна збірна України провела...

22.03.2024 22:05

U-21: молодіжна збірна України в товариському матчі обіграла команду Марокко U-23

Сьогодні молодіжна збірна України провела товариський поєдинок проти к...

Підписатися на новини