Час навчатися: втілюй кіберспортивні мрії на курсі з електронного футболу в EsportsBattle Academy!

Освітня платформа для кіберспортсменів ESportsBattle Academy після канікул повертається до роботи з новими силами.

2020 року на платформі вже стартував курс із кіберфутболу, де успішно пройшли навчання 15 студентів з України, країн СНД та Балтії.

Курс академії, що стартує цього року, майже не відрізнятиметься за планом і за форматом. Заняття проходитимуть онлайн (згідно з рекомендаціями МОЗ у період пандемії) у групах по дві та чотири особи та у формі індивідуальних уроків. Програма підійде і гравцям-початківцям, і професіоналам, адже академія розробляє заняття з урахуванням індивідуальних побажань та цілей студентів. Склад викладачів лишається незмінним, ментори — найсильніші практикуючі кіберфутболісти України:

— Денис PHOENIX Євтушик — чемпіон України з FIFA20, 30-0 у Weekend League у FIFA20, багаторазовий призер локальних турнірів;

— Максим FEARGGWP Бобер — топ-2 Chernomorets Autumn Cup 2018, топ-8 міжнародного турніру FCDB CUP’17, переможець Кубку Києва з FIFA20;

— Ярослав BlackStar98 Гурмак — переможець осінньої кваліфікації наймасштабнішої національної кіберфутбольної ліги ESportsBattle LEAGUE, 30-0 у Weekend League у FIFA20, топ-2 СНД турніру Hell to Hell.

ESportsBattle Academy надсилає безкоштовний онлайн-урок кожному, хто подає заявку на навчання, для того, щоб студент міг якісно оцінити, чи справді курс задовольнить його потреби.

Академія також дає можливість отримати грант на безкоштовне навчання.

Детальніше про академію, навчальні програми та гранти на безкоштовне навчання — на офіційному сайті ESportsBattle Academy.

EsportsBattle Academy — це освітня платформа для геймерів-початківців різних кіберспортивних дисциплін та фахівців кіберспортивних професій. Місією проєкту є популяризація кіберспорту та підвищення рівня професіоналізму спеціалістів цієї індустрії.

Академію підтримує Українська асоціація електронного футболу та найбільша кіберспортивна платформа в Україні — ESportsBattle.

Стежте за соціальними мережами ESportsBattle Academy, щоб першими дізнаватися про нові кіберспортивні курси та гранти на безкоштовне навчання:

FacebookInstagramYouTubeDiscordсайт ESportsBattle Academy.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.03.2024 12:03

Україна вийшла на чемпіонат Європи з електронного футболу UEFA eEuro 2024

Український кіберфутболіст Андрій CIG_ST92_UA Шакалов виграв групу G к...

24.05.2023 15:11

Олег Walkman Шустенко: «Рано чи пізно збірна України потрапить на чемпіонат світу з електронного футболу»

Менеджер збірної України з електронного футболу в дисципліні FIFA Олег...

21.05.2023 11:48

Збірна України з FIFA не зіграє на FIFAe Nations Cup 2023

У суботу, 20 травня, збірна України з FIFA провела матчі нокаут-раунду...

19.05.2023 21:43

Збірна України з FIFA вийшла до верхньої сітки плей-оф кваліфікації FIFAe Nations Cup 2023

У п’ятницю, 19 травня збірна України з FIFA провела матчі другог...

Підписатися на новини