Тренер збірної України з пляжного футболу Микола Костенко: «Хлопці вже зараз готові розпочати підготовку до нового сезону»

Головний тренер збірної України з пляжного футболу Микола Костенко розповів про плани синьо-жовтих після завершення виступу в Суперфіналі Євроліги.

Нагадаємо, у Суперфіналі Євроліги-2020 збірна України з пляжного футболу посіла третє місце. Наставник нашої команди Микола Костенко прокоментував подальші плани українців у нинішньому році. 

«Післі останнього — переможного — матчу в Суперфіналі з французами настрій у хлопців піднесений. Поєдинок додав позитиву, і наші гравці рвуться в бій. Вони вже зараз готові розпочати підготовку до наступного сезону. Однак Всесвітня організація пляжного футболу проведе останній турнір у цьому році — чемпіонат світу серед клубних команд, і після цього всі змагання буде завершено. Мав бути ще Міжконтинентальний кубок, але його переносять, за останніми даними, на лютий 2021 року. Тобто до цього терміну жодні міжнародні турніри з пляжного футболу проводитися не будуть. Але ми поспілкувалися з президентом УАФ Андрієм Павелком, і він сказав, що якщо за нинішніх обставин з'явиться можливість виїзду на тренувальний збір, то це буде зроблено. Ми ж із задоволенням розпочнемо підготовку збірної вже нинішнього року. Хлопці сповнені бажання, і я як тренер також зацікавлений, щоб у нас був цикл підготовки протягом усього року.

Уже зараз в Україні проходить чемпіонат країни з пляжного футболу серед студентів. Він відбувається в столичному Гідропарку, й у ньому беруть участь по чотири чоловічі й жіночі команди. Дуже сподіваємося на ці змагання, можливо, побачимо молоді таланти. Будемо шукати!» — сказав Микола Костенко.    

НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.04.2024 10:00

Збірна України з пляжного футболу піднялася на одну сходинку у світовому рейтингу

Всесвітня організація пляжного футболу (BSWW) оновила рейтинг чоловічи...

14.03.2024 12:00

Збірна України з пляжного футболу перебуває в топ-20 світового рейтингу

Всесвітня організація пляжного футболу (BSWW) оновила рейтинг чоловічи...

23.12.2023 16:41

Визначилися найкращі гравці українського чоловічого та жіночого пляжного футболу у 2023 році

Асоціація пляжного футболу України визначила трійки найкращих грав...

14.12.2023 17:15

Визначено найкращого гравця пляжного футболу України 2023 року

За підсумками сезону Асоціація пляжного футболу України визначила...

Підписатися на новини