Суперкубок України-2020: у Києві трофей розіграють «Шахтар» та «Динамо»

Сьогодні, 25 серпня, донецький «Шахтар» та київське «Динамо» в поєдинку за Суперкубок України розіграють перший трофей сезону-2020/2021.

Матч-турнір уперше в історії пройде в Києві, а саме — на НСК «Олімпійський» (початок — о 21.00). Стартовий свисток дасть головний арбітр зустрічі Віталій Романов із Дніпра, якому асистуватимуть Андрій Скрипка (Кропивницький) та Володимир Володін (Херсон). Четвертим арбітром призначено Анатолія Абдулу з Харкова. Також на матчі працюватиме система VAR.

«Шахтар» після виходу до півфіналу Ліги Європи був змушений майже одразу відкривати для себе новий сезон на внутрішній арені. У першому турі Прем’єр-ліги гірники здолали «Колос» (3:1). «Динамо» мало більше часу на підготовку, а на старті чемпіонату України обіграло «Олімпік» (4:1).

Луїш Каштру не зможе розраховувати на травмованих Максима Малишева, Владислава Вакулу та Ісмаїлі. Зазначимо, що влітку «Шахтар» розірвав контракт із Веллінгтоном Немом, а кількох гравців відправив в оренду.

«Динамо» під час міжсезоння змінило головного тренера — команду очолив Мірча Луческу, який раніше працював саме із «Шахтарем». Також до складу біло-синіх повернулося чимало виконавців, які провели сезон-2019/2020 в оренді. Через пошкодження в матчі з гірниками не зіграють Денис Попов, Микита Бурда, Артем Шабанов, Віталій Миколенко, Володимир Шепелєв та Беньямін Вербич.

Додамо, що нинішній розіграш Суперкубка України є 17-м в історії. По вісім разів трофей здобували саме «Шахтар» та «Динамо». У минулому році сильнішими виявилися кияни.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.09.2021 11:01

Роберто де Дзербі: «Ми граємо розумом та серцем»

Головний тренер «Шахтаря» Роберто де Дзербі прокоментував...

23.09.2021 10:30

Мірча Луческу: «Ми самі дали супернику відчути впевненість»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу розповів про свої в...

22.09.2021 23:56

Vbet Суперкубок України-2021: «Шахтар» розгромив «Динамо» й наздогнав його за кількістю титулів

Дебютне протистояння тренера гірників Роберто де Дзербі та динамівсько...

22.09.2021 13:00

Vbet Суперкубок України-2021: сьогодні в Києві визначиться володар трофея

Сьогодні, 22 вересня, на столичному НСК «Олімпійській» дон...

Підписатися на новини