Вік-енд для футболістів збірної України: фініш Луніна та збірників з УПЛ

Цього вік-енду свої виступи у багатостраждальному клубному сезоні-2019/2020 закінчили футболісти збірної України, що виступають в УПЛ, а також наш єдиний у головній команді країни представник іспанського чемпіонату.

Розпочалося все ще у п’ятницю, 17 липня, коли в 37-му турі англійської Прем’єр-ліги «Вест Хем» Андрія Ярмоленка на своєму полі обіграв «Уотфорд» (3:1).

Цього ж дня Андрій Лунін допоміг «Ов’єдо» здобути перемогу над «Расінгом» (2:1) і виконати головне завдання чемпіонату — зберегти прописку в іспанській Сегунді.

У суботу, 18 липня, у 34-му турі італійської Серії А «Аталанта» Руслана Маліновського втратила очки, на виїзді зігравши внічию з «Вероною» (1:1).

А в Бельгії відбулося контрольне дербі футболістів збірної України, в якому «Гент» Романа ЯремчукаРомана Безуса та Ігоря Пластуна переміг «Брюгге» Едуарда Соболя (3:2).

У неділю, 19 липня, в останньому турі української Прем’єр-ліги «Шахтар» на виїзді розійшовся миром з «Олександрією» (2:2). За господарів повний матч провів збірник Юрій Паньків, а у складі гостей на поле виходили лише двоє підопічних Андрія Шевченка — Сергій Болбат та Микола Матвієнко.

«Динамо» на НСК «Олімпійський» поступилося «Колосу» (0:2). За киян зіграли п’ятеро футболістів збірної України: Артем Шабанов, Олександр Караваєв, Володимир Шепелєв, Віктор Циганков та Віталій Буяльський.

У передостанньому турі турецької Суперліги «Кайсеріспор» Артема Кравця на виїзді програв «Істанбул Башакшехір» із рахунком 0:1.

Нарешті, уже в понеділок, 20 липня, фінішував турнір в іспанській Сегунді, де «Ов’єдо» Андрія Луніна на чужому стадіоні поступилося «Ельче» (1:2).

Традиційний гарячий мід-уїк

За неспокійним вік-ендом у легіонерів збірної України вже за традицією слідує бурхливий мід-уїк.

Уже сьогодні в рамках підготовки до нового сезону «Гент» Романа Яремчука, Романа Безуса та Ігоря Пластуна зіграє з французьким «Лансом» (початок зустрічі — о 17.00 за київським часом).

У передостанньому турі англійської Прем’єр-ліги «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка на виїзді зійдеться з «Уотфордом» (20.00).

А в 35-му турі італійської Серії А «Аталанта» Руслана Маліновського прийматиме «Болонью» (20.30).

У середу, 22 липня, запланований ще один контрольний матч «Гента». Цього разу бельгійська команда українців зіграє проти французького «Ліона» (20.45). Також товариську зустріч має провести й «Брюгге» Едуарда Соболя — чорно-сині зіграють проти новоспеченого представника першого дивізіону В Бельгії «Дейнезе» (19.00).

В АПЛ «Вест Хем» Андрія Ярмоленка поїде в гості до «Манчестер Юнайтед» (20.00), а в Серії А «Лечче» Євгена Шахова прийматиме «Брешію» (22.45).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

12.04.2024 13:00

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олександр Сваток

У відборі Євро-2024 захисник «Дніпра-1» Олександр Сваток з...

10.04.2024 16:00

До уваги вболівальників! Триває продаж квитків на товариський матч Німеччина — Україна

Триває продаж квитків на товариський поєдинок Німеччина — Україн...

Підписатися на новини