Збірна України з кіберфутболу в дисципліні FIFA 20 у спарингу поступилася команді Фінляндії

Сьогодні збірна України з кіберфутболу в дисципліні FIFA 20 у товариському матчі програла Фінляндії.

Сьогодні в товариському поєдинку з кіберфутболу в дисципліні FIFA 20 зійшлися команди України та Фінляндії. Синьо-жовтих у двобої представляв дует киян — 21-річний Денис Flewless_phoenix Євтушик та 25-річний Алекс ForlanFS Мерсер. За суперників виступали одразу чотири гравці — Валттері Valdoboii Кюрьо, Пюрю NephewR Раялу, Йоель Tsouel Ніємеля та Юссі JaKurrii Коївуніємі. Змагання проходили на двох ігрових консолях — PS4 та Xbox One.

За домовленістю переможцем поєдинку ставала збірна, яка набере більшу кількість очок у чотирьох протистояннях. 

У першому двобої на консолі PS4 зустрілися Денис Євтушик та Валттері Кюрьо. Незважаючи на відчутну перевагу нашого геймера протягом усього матчу, йому вдалося забити лише один м'яч. Цим і скористався суперник Євтушика, який в одній із нечисленних контратак зумів зрівняти рахунок. У підсумку нічия — 1:1. 

У другому поєдинку на консолі Xbox One змагалися Алекс Мерсер та Пюрю Раялу. Матч проходив у рівній боротьбі, і його долю віришив один-єдиний момент, в якому наш геймер наважився завдати удару з далекої відстані. 1:0 на користь українця, і синьо-жовті повели в загальному рахунку — 4:1. 

У третьому поєдинку, між Денисом Євтушиком та Юссі Коївуніємі на консолі PS4, склалася абсолютно дзеркальна ситуація. Тепер уже фіну перемогу приніс єдиний вирішальний удар у другому таймі. Поразка українця — 0:1, і загальний рахунок зрівнюється. 

Долю протистояння мав вирішити останній матч на консолі Xbox One між Алексом Мерсером та Йоелем Ніємеля. Опоненти забили один одному по два м'ячі, і справа йшла до нічиєї. Однак фінському гравцеві на останніх хвилинах вдалося вирвати перемогу — як у поєдинку (3:2), так і в усій зустрічі (7:4). 

Україна — Фінляндія — 4:7

Денис Flewless_phoenix Євтушик — Валттері Valdoboii Кюрьо — 1:1 (1:0)

Алекс ForlanFS Мерсер — Пюрю NephewR Раялу — 1:0 (0:0)

Денис Flewless_phoenix Євтушик — Юссі JaKurrii Коївуніємі — 0:1 (0:0)

Алекс ForlanFS Мерсер — Йоель Tsouel Ніємеля — 2:3 (1:1)

Нагадаємо, що цими днями збірна України з кіберфутболу в дисципліні PES бере участь у престижному міжнародному онлайн-турнірі #StayHome European Nations Cup, організованому Федерацією кіберспорту України разом з Європейською кіберспортивною федерацією.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.12.2022 11:00

Збірна України з електронного футболу стартує у відборі FIFAe Nations Cup 2023 (наживо — на YouTube-каналі УАФ)

У четвер, 15 грудня збірна України з електронного футболу в дисципліні...

29.11.2022 10:05

Стартував відбір до національної збірної України з електронного футболу

У понеділок, 28 листопада стартував відбір до національної збірної Укр...

20.05.2022 12:05

Збірна України з FIFA завершила перший ігровий день відбору FIFAe Nations Cup 2022 на восьмій позиції

У четвер, 19 травня збірна України з кіберфутболу в дисципліні FIFA ст...

Підписатися на новини