Збірна України з кіберфутболу здобула другу перемогу на турнірі European Nations Cup

У другому поєдинку онлайн-змагань #StayHome European Nations Cup збірна України з кіберфутболу в дисципліні PES у важкій боротьбі перемогла Грузію.  

У турнірі, який організувала Федерація кіберспорту України разом з Європейською кіберспортивною федерацією, беруть участь команди з 12-ти країн. Він проходить у трьох дисциплінах — CS:GO, League of Legends та Pro Evolution Soccer (PES).

Збірну України з кіберфутболу в дисципліні PES на цих змаганнях представляють три гравці — Віталій Budb_proshe Литвинов, Максим Makson Андрасюк та Ігор Ighor_8 Любчак.

У першому матчі нашої групи 1 Україна впевнено перемогла Азербайджан — 2:0 (3:0, 6:2). У паралельному поєдинку серби здолали грузинів.

Сьогодні Україні протистояла Грузія. За синьо-жовтих грав Ігор Ighor_8 Любчак. Двобій мав тривати до двох перемог, при цьому для визначення переможця знадобилися три матчі.

Незважаючи на велику перевагу Любчака в першій грі і значну кількість небезпечних моментів, наш суперник перевів поєдинок в овертайм. Там він використав єдину вдалу контратаку й переміг з рахунком 1:0.

У другому матчі Ігор нарешті розігрався по-справжньому й виграв перший тайм — 2:0. Після перерви гравці по два рази засмутили один одного, й українець здобув перемогу — 4:2. Таким чином, рахунок у протистоянні зрівнявся — 1:1.

У вирішальній зустрічі основний час завершився внічию — 2:2. Лише у другому овертаймі український геймер зміг вирвати перемогу в матчі — 3:2, а отже, і в усьому протистоянні з Грузією.    

Україна — Грузія — 2:1 

GEO_KING1999 — Ігор Ighor_8 Любчак — 1:0 д.ч. (0:0, 0:0)

Ігор Ighor_8 Любчак — GEO_MOMO — 4:2 (2:0)

GEO_vamo22 — Ігор Ighor_8 Любчак — 2:3 д.ч. (0:1, 2:1)

Після цієї перемоги збірна України набрала шість очок у групі 1. У другому поєдинку нашого квартету сьогодні зустрічаються Сербія та Азербайджан. У сербів наразі в активі три пункти, в азербайджанців — жодного. 

Нагадаємо, що у груповому раунді українські кіберфутболісти грають три серії, кожна з яких триває до двох перемог (усього може бути проведено від шести до дев'яти ігор). За перемогу в серії учасникам нараховують три очки, за поразку — нуль.

По дві кращі команди з кожної групи та ще два колективи, що з найкращими показниками посядуть треті місця, кваліфікуються до раунду плей-офф. У подальшому збірні змагатимуться в серіях на виліт до двох перемог, а фінальне протистояння триватиме до трьох перемог.

Наступну серію на віртуальних футбольних полях PES збірна України проведе в середу, 27 травня з командою Сербії (початок — о 19.00). Цим поєдинком завершиться груповий етап турніру.

Усі ігри української збірної транслюватимуться на YouTube-каналі Української асоціації футболу.

Долучайся до онлайн-баталій та підтримуй збірну України з кіберфутболу на престижному міжнародному турнірі #StayHome European Nations Cup!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.12.2022 11:00

Збірна України з електронного футболу стартує у відборі FIFAe Nations Cup 2023 (наживо — на YouTube-каналі УАФ)

У четвер, 15 грудня збірна України з електронного футболу в дисципліні...

29.11.2022 10:05

Стартував відбір до національної збірної України з електронного футболу

У понеділок, 28 листопада стартував відбір до національної збірної Укр...

20.05.2022 12:05

Збірна України з FIFA завершила перший ігровий день відбору FIFAe Nations Cup 2022 на восьмій позиції

У четвер, 19 травня збірна України з кіберфутболу в дисципліні FIFA ст...

Підписатися на новини