Збірна України з кіберфутболу переможно стартувала на турнірі European Nations Cup

У першому матчі онлайн-змагань #StayHome European Nations Cup збірна України з кіберфутболу в дисципліні PES упевнено перемогла команду Азербайджану.  

У турнірі, який організувала Федерація кіберспорту України разом з Європейською кіберспортивною федерацією, беруть участь команди з 12-ти країн. Він проходить у трьох дисциплінах — CS:GO, League of Legends та Pro Evolution Soccer (PES).

Збірну України з кіберфутболу в дисципліні PES у цих змаганнях представляють три гравці — Віталій Budb_proshe Литвинов, Максим Makson Андрасюк та Ігор Ighor_8 Любчак.

У першому матчі нашої групи 1 Україна зійшлася з Азербайджаном. За українців виступав Максим Makson Андрасюк, а за наших суперників — Фіруз Буксаєв. Двобій мав тривати до двох перемог, однак запеклої боротьби не вийшло.

Наш геймер мав тотальну перевагу протягом усього протистояння. У першому матчі Makson виграв всуху — 3:0, а долю другого фактично вирішив уже в першому таймі — 4:1. У другій половині гри українець спокійно довів справу до перемоги — 6:2.  

Україна — Азербайджан — 2:0 

Фіруз Буксаєв — Максим Makson Андрасюк — 0:3 (0:2)

Максим Makson Андрасюк — Фіруз Буксаєв — 6:2 (4:1)

Після цієї перемоги збірна України набрала три очки у групі 1. У другому матчі нашого квартету сьогодні зустрічаються Сербія та Грузія.  

Нагадаємо, що у груповому раунді українські кіберфутболісти грають три серії, кожна з яких триває до двох перемог (усього може бути проведено від шести до дев'яти ігор). За перемогу в серії учасникам нараховують три очки, за поразку — нуль.

По дві кращі команди з кожної групи та ще два колективи, що з найкращими показниками посядуть треті місця, кваліфікуються до раунду плей-офф. У подальшому збірні змагатимуться в серіях на виліт до двох перемог, а фінальне протистояння триватиме до трьох перемог.

Наступну серію на віртуальних футбольних полях PES збірна України проведе в середу, 20 травня із командою Грузії (початок — о 19.00). Завершать груповий етап українці матчами із Сербією 27 травня (початок — о 19.00).

Усі ігри української збірної транслюватимуться на YouTube-каналі Української асоціації футболу.

Долучайся до онлайн-баталій та підтримуй збірну України з кіберфутболу на престижному міжнародному турнірі #StayHome European Nations Cup!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.12.2022 11:00

Збірна України з електронного футболу стартує у відборі FIFAe Nations Cup 2023 (наживо — на YouTube-каналі УАФ)

У четвер, 15 грудня збірна України з електронного футболу в дисципліні...

29.11.2022 10:05

Стартував відбір до національної збірної України з електронного футболу

У понеділок, 28 листопада стартував відбір до національної збірної Укр...

20.05.2022 12:05

Збірна України з FIFA завершила перший ігровий день відбору FIFAe Nations Cup 2022 на восьмій позиції

У четвер, 19 травня збірна України з кіберфутболу в дисципліні FIFA ст...

Підписатися на новини