Збірна України з кіберфутболу зіграє з Грузією на European Nations Cup

20 травня о 19.00 збірна України з кіберфутболу в межах другого ігрового туру міжнародних онлайн-змагань #StayHome European Nations Cup зустрінеться з командою Грузії.

У турнірі, який організували Федерація кіберспорту України разом з Європейською кіберспортивною федерацією під егідою Української асоціації футболу, беруть участь команди з 12-ти країн. Він проходить у трьох дисциплінах — CS:GO, League of Legends та Pro Evolution Soccer (PES).

Збірну України з кіберфутболу в дисципліні PES у цих змаганнях представляють три гравці — Віталій Budb_proshe Литвинов, Максим Makson Андрасюк та Ігор Ighor_8 Любчак.

Синьо-жовті разом із колективами з Азербайджану, Грузії та Сербії потрапили до квартету 1. У груповому раунді українські кіберфутболісти грають три серії, кожна з яких триває до двох перемог. За перемогу в серії учасникам нараховують три очки, за поразку — нуль.

У дебютній серії European Nations Cup з Азербайджаном наш геймер повністю переграв свого опонента. 3:0 та 6:2 — Максим Makson Андрасюк не залишив шансів Фірузу Буксаєву та приніс українській команді перші залікові бали. Зважаючи на перемогу Сербії над Грузією, наразі українські кіберфутболісти ділять із представниками Балкан першу та другу сходинки в турнірній таблиці.

На черзі — важливе протистояння зі збірною Грузії, в якому українці в разі успіху можуть достроково забронювати за собою путівку до раунду плей-офф! Завершать груповий етап синьо-жовті матчами із Сербією 27 травня (початок — о 19.00).

Нагадаємо, по дві найкращі команди з кожної групи та ще два колективи, що з найкращими показниками посядуть треті місця, кваліфікуються до наступної стадії турніру. У подальшому збірні змагатимуться в серіях на виліт до двох перемог, а фінальне протистояння триватиме до трьох перемог.

Усі ігри української збірної транслюються на YouTube-каналі Української асоціації футболу, тож долучайтеся до показу онлайн-баталій та підтримуйте збірну України з кіберфутболу на престижному міжнародному турнірі #StayHome European Nations Cup!

20 травня. 19.00. Європейський кіберфутбол: Україна — Грузія. Тримаймо кулаки за наших хлопців!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини