Останні новини клубів ПФЛ: Ковалець на чолі «Чорноморця», щедрий подарунок «Інгульця» медикам та старт підготовки «Руху»

Більше двох тижнів залишалася вакантною посада головного тренера першолігового «Чорноморця», аж поки одеським футболістам не було представлено нового керманича — Сергія Ковальця.

До речі, у сезоні-1996/1997 екс-півзахисник збірної України виступав за «моряків», а з 2015-го по 2018-й кольори одеситів захищав уже його син Кирило. Генеральний директор одеського ФК Анатолій Місюра не приховує, що клубному керівництву, аби зберегти команду, довелося докласти максимальних зусиль.

Клуби ПФЛ за прикладом УАФ продовжують надавати допомогу в боротьбі з коронавірусом. Щедрий подарунок медикам Петрівського району, що на Кіровоградщині, зробив президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк, який передав готель, збудований для команд-суперниць, громаді. Невдовзі місцева влада планує облаштувати в ньому 20-квартирний будинок.

Лідери першої ліги, футболісти львівського «Руху», відновили тренувальний процес. Фото fcrukh.com

12 травня перше після тривалої перерви повноцінне тренування провели лідери першої ліги, футболісти «Руху» . Відбулося воно на стадіоні аграрного університету в Дублянах, що поблизу Львова. Напередодні тренування гравці, тренерський штаб та медично-адміністративний персонал пройшли обстеження та тестування. Усі гравці здорові й одержали дозвіл на відновлення занять.

Намагаються не відставати й представники другої ліги. Один зі лідерів групи «Б», «Альянс», у Сумах також пройшов необхідне тестування й збирається продовжити підготовку до другої частини сезону 18 травня.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.04.2024 16:01

Перша ліга. «Інгулець» здолав «Карпати», а «Металург» продовжує падіння

У 5-му турі в епіцентрі уваги були два поєдинки в чемпіонській групі,...

14.04.2024 17:01

Перша ліга. Вагомі заявки «Карпат» та «Інгульця», чергова невдача «Металурга»

Суперництво в першій лізі виходить на фінішну пряму. У четвертому турі...

07.04.2024 15:37

Перша ліга. «Карпати» здобувають вольову звитягу, а результативний «Хуст» — уже не аутсайдер

Після третього туру в «чемпіонській» групі першої ліги заг...

31.03.2024 14:31

Перша ліга. Перемоги «Карпат» і «Лівого берега», осічка «Інгульця» та камбек «Хуста»

Відбулися поєдинки другого туру весняної частини чемпіонату України се...

Підписатися на новини