Ініціатива Української асоціації футболу допомагає в боротьбі з пандемією

Починаючи із середини березня з ініціативи президента УАФ Андрія Павелка та за підтримки регіональних асоціацій, а також асоційованих членів УАФ допомогу отримують медичні працівники, які ведуть боротьбу з поширенням вірусу COVID-19, та ветерани футболу.

Долучилася до ініціативи УАФ і надає підтримку ветеранам футболу в період карантину Запорізька обласна асоціація футболу. Президією та Виконкомом ЗОАФ були зібрані необхідні кошти, а адміністрацією — закуплені всі необхідні продукти для ветеранів футболу Запорізької області. Продовольчі набори разом із сувенірною продукцією були вручені дев’яти ветеранам запорізького «Металургу».

Фото zoff.zp.ua

Також допомогу від ЗОАФ було надано муніципальній службі міста Запоріжжя, а саме — були закуплені маски (у кількості 800 шт.), рукавички (1000 шт.) та дезінфікуючий засіб (150 л).

У Пологівському районі для медичних установ територіальних громад були закуплені апарати ЕКГ, пульсометри, халати, рукавички, окуляри, шапки, медичні маски, бахіли, антисептики тощо. У місті Василівка були придбані продовольчі набори, які отримали семеро місцевих ветеранів футболу.

Фото zoff.zp.ua

Продовжує свій челендж «Допоможи другу — подолай ризик розповсюдження коронавірусу» Одеська обласна футбольна асоціація. Представники ООФА завітали до ветеранів спорту міста Подільська з продуктовими наборами, ліками й матеріальною допомогою.

Також обласна асоціація спільно з партнерами забезпечила благодійними обідами ветеранів футболу Одеси. Виконавчий директор ООФА Ігор Покаринін із представниками партнерів у рамках ініціативи «Нагодуй ближнього» відвідали ветеранів футболу міста та передали їм благодійні обіди.

Фото oofa.com.ua

Свій внесок у боротьбу з поширенням коронавірусу зробив і «ВПК-Агро» — клуб другої ліги, який останнім часом проводив гуманітарні акції на підтримку малозабезпечених сімей, а також медичних закладів Новокодацького та Самарського районів Дніпра. У розфасовці та відвантаженні овочевої продукції були задіяні й футболісти «ВПК-Агро» — лідери групи «Б».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
03.07.2020 14:01

УАФ та РОАФ передали м’ячі для рівненських команд учасників АТО

Рівненська обласна асоціація футболу спільно з Українською асоціацією...

29.06.2020 12:02

Провідні медичні установи Закарпаття отримують допомогу від обласної асоціації футболу

Закарпатська асоціація футболу продовжує підтримувати заходи, спрямова...

25.06.2020 11:05

Допомога медикам від голови Львівської асоціації футболу

Віце-президент УАФ, голова Львівської асоціації футболу Олександр Шевч...

14.06.2020 14:31

Закарпатська асоціація футболу продовжує підтримувати ветеранів

У зв’язку з пандемією COVID-19 та з метою протидії поширенню кор...

Підписатися на новини