Сергій Лавриненко: «Бажаю «Минаю» принаймні повторити наш попередній кубковий шлях…»

Футболісти «Інгульця» поступилися «Минаю» в серії післяматчевих пенальті й змушені були зійти з кубкової дистанції на стадії чвертьфіналу.

Хоча в так званій футбольній лотереї ближчою до звитяги була саме команда з Кіровоградщини, але в ключові моменти на висоті був воротар закарпатців Андрій Попович.

— Вважаю, що ті вболівальники, які побували на цьому поєдинку, не прогадали, — сказав головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко в коментарі офіційному сайту УАФ. — Обидві команди в пошуках найкоротшого шляху до воріт намагалися діяти швидко, комбінаційно. Хоча вилучення в середині другого тайму нашого гравця змусило внести корективи, і нам довелося більшою мірою зосередитися на обороні…

А потім була футбольна лотерея, в якій щасливий квиток дістався закарпатцям. Слід сказати, що раніше очолювані мною команди перемагали в серії післяматчевих пенальті, але цього разу Фортуна посміхнулася «Минаю». Я бажаю підопічним Василя Кобіна принаймні повторити наш кубковий шлях у попередньому розіграші, де «Інгулець» лише у фіналі поступився «Шахтарю».

Заради справедливості слід сказати, що в нас виникли серйозні кадрові проблеми, проте це не завадило команді продемонструвати пристойний рівень підготовки. Звичайно, прикро, що ми достроково зійшли з дистанції, однак нічого страшного не сталося. Тепер буде змога зосередитися на виступі в чемпіонаті, де перед нами поставлене завдання підвищитися у класі.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
12.04.2023 17:43

Офіційно. Щодо проведення Кубку України в сезоні-2023/2024

У Будинку футболу відбулося засідання Дирекції з проведення Кубку Укра...

01.12.2021 13:00

Vbet Кубок України-2021/2022. Сьогодні стануть відомі всі чвертьфіналісти турніру

Сьогодні в Дніпрі відбудеться останній матч 1/8 фіналу розіграшу...

29.11.2021 18:02

Призначено офіційних осіб на матч 1/8 фіналу розіграшу Vbet Кубка України-2021/2022

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на ма...

10.09.2020 12:20

Кубок України-2020/2021: визначилися пари другого попереднього етапу

Сьогодні в Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування другого попе...

Підписатися на новини