Вік-енд для футболістів збірної України: голи Віталія Буяльського та Марлоса

Із поновленням цими вихідними боротьби в українській Прем’єр-лізі-2019/2020 наші традиційні огляди клубних вік-ендів футболістів збірної України значно розширяться.

У суботу, 22 лютого, у рамках 19-го туру УПЛ київське «Динамо» у столиці обіграло «Ворсклу» — 2:1. У цьому поєдинку у складі господарів на поле виходили одразу шестеро підопічних Андрія Шевченка: Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Сергій Сидорчук, Володимир Шепелєв, Олександр Караваєв та Віталій Буяльський. Останній записав на свій рахунок ефектний гол.

У неділю, 23 лютого, у 29-му турі іспанської Сегунди «Ов’єдо» Андрія Луніна на виїзді поступився «Луго», за який виступає Василь Кравець, із рахунком 0:1.

У 27-му турі чемпіонату Бельгії Едуард Соболь допоміг «Брюгге» здолати на своєму стадіоні «Шарлеруа» (1:0), а Ігор Пластун узяв участь у домашньому розгромі його «Гентом» «Сент-Трюйдена» (4:1).

У 25-му турі італійської Серії А «Рома» розшматувала на «Стадіо Олімпіко» «Лечче», за який другий тайм відіграв Євген Шахов (4:0).

Важку перемогу в українській Прем’єр-лізі здобув «Шахтар» (1:0). Успіх гірникам у домашній зустрічі з «Десною» на останніх секундах приніс гол Марлоса. Окрім нього, у складі господарів у матчі взяли участь ще четверо гравців національної збірної України: Микола Матвієнко, Тарас Степаненко, Євген Коноплянка та Жуніор Мораес.

«Олександрія» з Юрієм Паньківим у складі вдома поступилася «Колосу» (1:2).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

12.04.2024 13:00

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олександр Сваток

У відборі Євро-2024 захисник «Дніпра-1» Олександр Сваток з...

Підписатися на новини