Українські офіційні особи працюватимуть на матчах кваліфікації Євро-2022 з футзалу

На поєдинках кваліфікаційного раунду Євро-2022 з футзалу працюватимуть українські арбітр, делегат та спостерігачі арбітражу.

Із 29 січня по 1 лютого у восьми групах проходитимуть міні-турніри кваліфікаційного раунду першості Європи 2022 року з футзалу. У чотирьох із них призначення на поєдинки отримали українські арбітр, делегат та спостерігачі арбітражу. Про це повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України.

В якості арбітра на матчі групи А, яка проводитиме свій міні-турнір у Боснії і Герцеговині, працюватиме Ярослав Вовчок. Учасниками групи є Боснія і Герцеговина, Швейцарія, Кіпр та Гібралтар.

Функції делегата на поєдинках групи В, які відбудуться в Бельгії, виконуватиме Марина Кирилюк. У цій групі виступатимуть Бельгія, Чорногорія, Вірменія та Шотландія.

Спостерігачами арбітражу на матчах кваліфікаційного раунду працюватимуть В’ячеслав Дараган та Олег Іванов. Перший вирушить до Північної Македонії, де відбудуться поєдинки групи I (у ній гратимуть Північна Македонія, Норвегія та Уельс). Другий отримав призначення на матчі групи Н, які проходитимуть у Молдові. Там між собою зустрінуться Молдова, Англія та Ізраїль. 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
12.02.2022 13:01

Український голкіпер Кирило Ципун увійшов до символічної збірної найкращих гравців Євро-2022 з футзалу

Голкіпер збірної України Кирило Ципун увійшов до символічної збірної н...

09.02.2022 18:15

Збірна України з футзалу переключається на відбір чемпіонату світу 2024 року

Після виступу на Євро-2022 збірна України з футзалу готуватиметься до...

08.02.2022 18:37

Збірна України з футзалу розмістилася на восьмій позиції в рейтингу УЄФА

У лютневому рейтингу національних команд, оновленому УЄФА, збірна...

Підписатися на новини