Вік-енд для футболістів збірної України: голи Марлоса, Мораеса, Циганкова та Маліновського

2019 рік добігає кінця, а разом із цим поступово фінішують цьогорічні баталії у внутрішніх чемпіонатах, де виступають футболісти, яких Андрій Шевченко запрошував на матчі національної команди в листопаді.

У передостанньому цього року, 16-му турі італійської Серії А «Лечче» Євгена Шахова на виїзді без варіантів поступився «Брешії» — 0:3.

В останньому у 2019 році, 18-му турі української Прем’єр-ліги «Шахтар» у Запоріжжі здолав луганську «Зорю» з рахунком 2:1. Обидва м’ячі у складі переможців провели футболісти збірної України, Жуніор Мораес та Марлос (із пенальті). Окрім них, на полі перебували ще шестеро підопічних Андрія Шевченка: Дмитро Іванісеня у лавах луганців та Андрій Пятов, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко, Євген Коноплянка й Віктор Коваленко у гірників.

У 17-му турі англійської ПЛ «Вест Хем» Андрія Ярмоленка здобув надважливу з точки зору турнірної боротьби виїзну перемогу над «Саутгемптоном» — 1:0.

Руслан Маліновський відзначився третім забитим м’ячем у складі «Аталанти», але це не допомогло бергамцям уникнути поразки на чужому полі від «Болоньї» — 1:2.

Київське «Динамо» в Чернігові обіграло місцеву «Десну» з рахунком 1:0, а вирішальний м’яч забив Віктор Циганков. Окрім нього, у складі гостей зіграли ще шестеро збірників: Олександр Караваєв, Артем Шабанов, Віталій Миколенко, Володимир Шепелєв, Сергій Сидорчук та Віталій Буяльський.

Олександр Зінченко відіграв трохи більше п’яти хвилин у виїзному матчі свого «Манчестер Сіті» проти «Арсеналу», що закінчився упевненою перемогою «Містян» — 3:0.

Лідер чемпіонату Бельгії, «Брюгге» Едуарда Соболя, удома розгромив «Мехелен» (3:0), а «Гент» Романа ЯремчукаРомана Безуса та Ігоря Пластуна на виїзді поступився «Остенде» (1:2).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

12.04.2024 13:00

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олександр Сваток

У відборі Євро-2024 захисник «Дніпра-1» Олександр Сваток з...

10.04.2024 16:00

До уваги вболівальників! Триває продаж квитків на товариський матч Німеччина — Україна

Триває продаж квитків на товариський поєдинок Німеччина — Україн...

Підписатися на новини