Віктор Скрипник: «Шкода, що нам не дістався щасливий квиток…»

Звичайно, серед пар 1/8 фіналу розіграшу Кубка України найбільший інтерес викликало протистояння в Києві, де динамівці приймали «Шахтар».

А от другу позицію в цьому рейтингу посідав поєдинок, в якому зустрічалися сусіди по турнірній таблиці Прем’єр-ліги — «Олександрія» й «Зоря». І суперники порадували доброю підготовкою, а після овертайму ще й влаштували футбольну лотерею — серію пенальті.

— З’ясовували стосунки команди, що перебувають на видноті у класі найсильніших, — сказав головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник. — І я, і мій колега з «Олександрії» Володимир Шаран скористалися можливістю ротації складу, зокрема, у нас у порівнянні з попереднім календарним матчем було відразу п’ять замін. Отримали нагоду показати себе хлопці, які не мали достатньої ігрової практики. Я залишився задоволеним їхніми діями, хоча не треба забувати, що їм довелося грати з командою, яка змусила рахуватися із собою у груповому турнірі Ліги Європи.

На жаль, у серії післяматчевих пенальті нам не дістався квиток до наступного раунду. Звичайно, шкода, що не пройшли далі, тим паче, що було докладено чимало зусиль. Але нічого страшного не сталося, буває й гірше… Головне, що обійшлося без травм, адже чемпіонат — у розпалі. Наостанок привітаю «Олександрію» з виходом до чвертьфіналу.

Фото fco.com.ua

НОВИНИ ПО ТЕМІ
28.12.2020 17:09

Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу визначило лауреатів 2020 року

За традицією наприкінці року Всеукраїнське об’єднання тренерів з...

26.07.2019 01:37

Ліга Європи. «Зоря» розпочала єврокубковий сезон для України перемогою в Чорногорії

У першому матчі проти «Будучності» команда Віктора Скрипни...

26.02.2018 17:20

Зінченко виграв для України восьмий кубок із країн великої європейської п’ятірки

До Олександра Зінченка перемогою у внутрішніх кубкових турнірах країн...

Підписатися на новини