Віталій Косовський: «Перемога над «Колосом» була важлива, передусім, у психологічному аспекті»

У матчі 5-го туру Премєр-ліги, що відбувся 24 серпня футболісти «Ворскли» під орудою нового керманича Віталія Косовського завдали в гостях першої поразки «Колосу».

І хоча ковалівці нині продовжують посідати вищі позиції в чемпіонаті, уже в розіграші Кубка України полтавці, виступаючи на виїзді, знову взяли гору над «Колосом», що дозволило їм завоювати перепустку до чвертьфіналу.

— Якщо відверто, я не переймаюся статистикою, — сказав головний тренер «Ворскли» Віталій Косовський, коментуючи офіційному сайту УАФ перебіг кубкового протистояння з «Колосом». — Загалом поняття «зручний суперник» — відносне. Усе одно треба виходити на футбольне поле й доводити, що ти сильніший. Ми дуже серйозно підійшли до цього поєдинку, задіяли практично оптимальний склад і, як на мене, більше награли на перемогу, ніж господарі.

Фото vorskla.com.ua

Ця звитяга, передусім, важлива для нас у психологічному аспекті, бо, сподіваюся, допоможе знову повірити у свої сили. Особливо після останньої розгромної поразки в чемпіонаті від «Зорі». Тішить, що вирішальний м’яч на рахунку юного Юрія Козиренка. Він вийшов на заміну, опинився в потрібному місці й забив свій дебютний м'яч, який виявився таким важливим для «Ворскли». Це доводить, що на зміну нам можна сміливо розраховувати.

Оскільки зараз для нас головне — якомога швидше викарабкатися із зони вильоту в чемпіонаті, то про те, з ким можемо зіграти наступної весни у чвертьфіналі Кубку, ще не замислювався. Зрештою, на цій стадії слабких суперників уже не буває, тому все залежатиме від налаштування і вміння.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
12.04.2023 17:43

Офіційно. Щодо проведення Кубку України в сезоні-2023/2024

У Будинку футболу відбулося засідання Дирекції з проведення Кубку Укра...

01.12.2021 13:00

Vbet Кубок України-2021/2022. Сьогодні стануть відомі всі чвертьфіналісти турніру

Сьогодні в Дніпрі відбудеться останній матч 1/8 фіналу розіграшу...

29.11.2021 18:02

Призначено офіційних осіб на матч 1/8 фіналу розіграшу Vbet Кубка України-2021/2022

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на ма...

10.09.2020 12:20

Кубок України-2020/2021: визначилися пари другого попереднього етапу

Сьогодні в Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування другого попе...

Підписатися на новини