Юрій Ярошенко: «Завдання на кубковий турнір «Альянс» уже перевиконав»

Футболісти «Альянсу» з Липової Долини, що на Сумщині — єдині представники другої ліги, які ще продовжують боротьбу за Кубок України.

І якщо на стартових етапах турніру суперниками підопічних Юрія Ярошенка також були друголігові команди, то в подальшій боротьбі їм довелося з’ясовувати стосунки з «Балканами» й «Гірником-Спортом», що виступають у першому дивізіоні.

— До цього історичного, без перебільшення, протистояння з «Гірником-Спортом», де визначався володар перепустки до чвертьфіналу, ми підійшли з кадровими втратами, — сказав головний тренер «Альянсу» Юрій Ярошенко, коментуючи офіційному сайту УАФ перебіг подій в останньому поєдинку. — Проте це тільки згуртувало хлопців, які не тільки відсвяткували вікторію, а й зробили це ефектно. І це незважаючи на те, що «Гірник-Спорт» очолює кваліфікований керманич, а кістяк команди складають досвідчені виконавці.

До речі, перед початком сезону клубне керівництво поставило перед нами завдання пробитися в кубковому турнірі до 1/8 фіналу. Як бачите, ми вже взяли цю висоту й крокуємо далі. Звичайно, футболістам «Альянсу» стало в пригоді те, що вони всі свої матчі проводили в Сумах, де їм була забезпечена потужна підтримка уболівальників. І, переконаний, фани заслужили, аби наступної весни до них на кубковий поєдинок приїхали київські динамівці чи якийсь інший клуб Прем’єр-ліги. Цей матч став би великою подією для мешканців усієї області! Утім, не буду загадувати, можливо, жереб вибере нам у суперники менш іменитого візаві. Тоді наші шанси пройти далі помітно зростуть.

Футболісти «Альянсу» вітають свого одноклубника Сергія Загинайлова, який оформив хет-трик у матчі з «Гірником-Спортом». Фото fc-alliance.com.ua

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.02.2024 16:55

Фінал Vbet Кубку України-2023/2024 відбудеться 15 травня в Рівному на стадіоні «Авангард»

Сьогодні, 20 лютого в столичному Будинку футболу відбулося засідання В...

02.11.2023 18:53

Vbet Кубок України-2023/2024. 1/4 фіналу: офіційні дані

Сьогодні, 2 листопада відбулися два чвертьфінальні матчі розіграш...

25.09.2023 14:00

Vbet Кубок України-2023/2024: призначено офіційних осіб на матчі 1/8 фіналу

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на&nb...

15.12.2021 15:18

Vbet Кубок України-2021/2022. Визначилися пари суперників в 1/4 фіналу

Сьогодні в Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування 1/4 фіналу р...

Підписатися на новини