U-17: юнацька збірна України перемогла команду Вірменії й у другому спарингу

Цього разу підопічні Олександра Петракова забили у ворота суперників по м'ячу в кожному з таймів. 

Сьогодні на НТК ім. В. Баннікова відбувся другий товариський матч між юнацькими збірними України та Вірменії. Нагадаємо, що перша зустріч цих суперників завершилася перемогою синьо-жовтих із великим рахунком (5:1).

Фото Павла Кубанова

Як тільки арбітр дав стартовий свисток, підопічні Олександра Петракова затиснули суперника на його половині поля. Досить сказати, що в перші хвилин п'ять-сім вірмени не могли зачепитися за м'яч. Правда, перший небезпечний момент українці створили тільки на 13-й хвилині. Після подачі кутового Шубіним Мампассі бив головою впритул, проте воротар гостей перевів м'яч на кутовий. А незабаром Роман заробив для нашої збірної пенальті, але Шубін не використав нагоду, пробивши вище цілі.

Фото Павла Кубанова

Й у подальшому моменти біля воріт вірменської збірної виникали частенько. Могли забивати Мампассі, двічі — Козик (в одному з цих епізодів влучив у поперечину). Але м'яч ніяк не йшов у ворота аж до 37-ї хвилини, коли холоднокровно у воротарському суперника зіграв Дмитро Шостак. 1:0.

Другий тайм почався зі ще одного гола збірної України. До нього призвела подача кутового від Очеретька. Точним ударом головою відзначився Козик. Цей гол якоюсь мірою заспокоїв синьо-жовтих. Хоч господарі і продовжували володіти ігровою перевагою, небезпечних моментів помітно поменшало.

У підсумку поєдинок так і завершився з рахунком 2:0, а за сумою двох матчів підопічні Олександра Петракова забили вірменам сім м'ячів... 

Фото Павла Кубанова

Товариський матч

Україна (U-17) — Вірменія (U-17) — 2:0 (1:0)

Голи: Дм. Шостак (37), Козик (47).

На 22-й хвилині Шубін не реалізував пенальті.

Україна (U-17): Ісенко, Мампассі, Роман (Танчак, 70), Савчук, Козик, Кононов (Биков, 70), Очеретько (Лебедєв, 62), Микитишин (Хлань, 62), Шубін (Хромей, 63), Ден. Шостак (Федурко, 78), Дм. Шостак (Фоменко, 78).

Нагадаємо, що команда Олександра Петракова готується до кваліфікаційного раунду Євро-2020 (U-17), який проходитиме в Португалії в листопаді поточного року. Там збірна України зіграє з Грузією (13-го числа), Албанією (16-го) й Португалією (19-го).

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
12.01.2023 17:00

УАФ та Олександр Петраков: взаємна подяка за роботу

Українська асоціація футболу припиняє співпрацю з головним тренером на...

09.10.2022 15:24

Олександр Петраков: «Боятися нікого не треба. Боротьба попереду, мотивація буде на найвищому рівні»

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував підсу...

28.09.2022 01:42

Олександр Петраков: «Не вистачило реалізації. Коли є моменти, треба забивати...»

У заключному матчі Ліги націй-2022/2023 збірна України зіграла внічию...

26.09.2022 13:21

Олександр Петраков: «Ми дуже хочемо завтра реабілітуватися й піднятися в Лігу А»

Напередодні матчу Ліги націй із Шотландією головний тренер національно...

Підписатися на новини